2777
2789
عنوان

چه مرگمه

414 بازدید | 57 پست

دوستان توروخدا کمکم کنید ونگید ب پزشک مراجعه کن و بی بی چک بزن و مابه خانم هایی ک قاعدگی منظم دارن و.... تمام این کارا رو کردم. دوسال قبل شوهرم فوت کرد قبل مردنش فهمیدیم حامله هستم وقتی مرد به زور خونوادش سقطش کردن. بعد از اون دیگه پریود نشدم تا  چهل روز پیش با قرص پریود شدم. بعد از پریود اقدام کردم ب بارداری  و دیگه پریود نشدم باز. الان تمام علایم بارداری رو دارم. نفخ. تکرر ادرار. یبوست. ترشحات شیری و تخم مرغی. درد سینه وگاهی کبودی نوکش. درد پهلو وکمر. درد مداوم رحم و شکم. سرگیجه. وگر گرفتگی وافزایش دمای بدن. زود زود گرسنه شدن.... تست و ازمایشمم منفی میشه. بنظرتون چیکار کنم. ازمایش و سونو هم میگه هیچ مشکلی ندارم ن کیست ن تنبلی ن تیروئید. هیچی

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ما میپرسی

پس از کی بپرسم دکترم نمیدونه چمه😭گفتم شاید تجربه بهتر از علم باشه

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت

چقدر از موعد پریودت گذشته؟ شاید اینا بخاطر پریودته. یه وقتایی بخاطر فشارای عصبی و .... علایم تشدید میشه ولی پریود عقب میفته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وقتی دوسال پیش همسرت مرده الان با چی داری اقدام میکنی     دوباره شوهر کردی

بله گلم

منم مثل توم.اولین باره اینجوری میشم میگن هیچ مشکلیم ندارم دارم دیونه میشم دیگه.پنجاه روزه پریودنمیشم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
چقدر از موعد پریودت گذشته؟ شاید اینا بخاطر پریودته. یه وقتایی بخاطر فشارای عصبی و .... علایم تشدید م ...

الان چهل روز از اخرین پریودم گذشته

منم مثل توم.اولین باره اینجوری میشم میگن هیچ مشکلیم ندارم دارم دیونه میشم دیگه.پنجاه روزه پریودنمیشم

ازمایش توم منفیه؟