2777
2789

مادری مجرد هستم ، خوشبختانه نیاز مالی شدیدی ندارم و میتونم از کار بیرون بیام ، بعصی مواقع میگم به خاطر فرزند ۴ ساله ام استعفا بدم اگرچه مهد میره ولی باز بودن مادر در خانه چیز دیگه ای هست برای بچه ولی خب بعضی مواقع میگم حداقل با توجه به اینکه همسری ندارم حداقل شخصیت اجتماعی خودم رو حفظ کنم ، در تصمیم‌گیری موندم ؟؟

همسر نداری؟ اونوقت هزینه هات را از کجا میاری؟

اگر شوهر نداری که نه کارت را ول نکن حتی اگر پول داری

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من حتى اگر بى نيازم باشم بازم شاغل ميمونم

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

ساعت کاریت چطوریه؟ اگر زیاده به نظر من باتوجه به شرایط شما وقت گذاشتن برای بچت بیشتر اهمیت داره تا درامد بالاتر.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

بنظرم چون مجردی خیلی بهتره تو جامعه باشی 

شاغل بودن ازنظر من کلی اعتماد بنفس خانومارو بالا میبره 

بچه ات که مهد میره خب برو سرکار

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
ساعت کاریت چطوریه؟ اگر زیاده به نظر من باتوجه به شرایط شما وقت گذاشتن برای بچت بیشتر اهمیت داره تا د ...

ساعت کاریم رو تا ۳ کردم البته موقعیت کاریم به خاطر این تصمیم اومد پایین