2777
2789
عنوان

خانما چادر مشکی مجلسی چه مارک خوبه

2068 بازدید | 20 پست

کادو برای مادرم میخوام چقدر میشه چه مارکی خیلی خوبه که از سرم لیز نخوره هی

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

لیز خوردن به جنس روسری هم ربط داره 

ولی من مجلسی نمشناسم 

بین معمولیها حریر اسود از نظر من خیلی خوب بوده هم سبکه هم بور نیست رنگش دیرتر تغییر میکنه چروک خیلی کم چروک میشه و نخ کش هم همینطور.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من مارک نمی‌شناسم از کربلا دو قواره چادر یکی برای خودم یکی هم برا مامانم آوردم.

البته برا مادرشوهرم در همون حد یه هدیه دیگه خریدم. شوهرم خودش گفت برا مامانم چادر نگیر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیز خوردن به جنس روسری هم ربط داره  ولی من مجلسی نمشناسم  بین معمولیها حریر اسود از نظر ...

ممنون مجلسی میخوام عزیزم

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎
من مارک نمی‌شناسم از کربلا دو قواره چادر یکی برای خودم یکی هم برا مامانم آوردم. البته برا ماد ...

اره کربلا چادر مشکیای خوبی داره 

برو تو مغازه از اونی که خوشتون اومد و سبک بود همونم بردار

پارسال همین کارو کردیم طرفم خیلی تعریف کرد ولی همونجوری مونده تو کمد 

شیک هست

اره عزیزم ندا از کن کن و حریر خیلی خوشگل تره.خودم خریدم خیلی دوسش دارم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اره عزیزم ندا از کن کن و حریر خیلی خوشگل تره.خودم خریدم خیلی دوسش دارم

مبارکت باشه عزیزم 

منم برای روز مادر میخوام بگیرم 

یه چادریش چقدر شد

مبارکت باشه عزیزم  منم برای روز مادر میخوام بگیرم  یه چادریش چقدر شد

روز مادر کیه؟؟؟؟😮😮

من امادشو گرفتم مدل حسنا 350 شد

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
روز مادر کیه؟؟؟؟😮😮 من امادشو گرفتم مدل حسنا 350 شد

بهمن چون پادرم بهمن ۹پر میشه تو فکرشم سبکترم برم بخرم اها من مجلسی میخوام