2777
2789
عنوان

اسم پسرونه زیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 25 پست

بین این دوتا احسان بهتره

بعدیشم میتونی ایمان بذاری

مهدی

محمد

علی 

اینام خیلی قشنگن

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصغراکبر ابراهیم تقی بزار 

هر کس یه سلیقه ای داره شما امتحان کن اتفاقا بدم نیستند 😶

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد... خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
محمد حسین 

اسم پسرم هست همیشه عاشق این اسم بودم 

خدا بهترین اسمها رو روی بهترین بنده هاش گذاشته 

قبل از امام حسین کسی به این نام نبوده اسمش خاصه 

و یحیی که میگن یه شباهت هایی با امام حسین داره یکی از شباهت ها توی اسم هستش کسی قبلا یحیی نبوده 

احسان که خودش قشنگه که.نی نی بعدیت هم میشه عرفان انشالله

منم خیلی دوسش دارم حتی از بجردی ام این اسمو خیلی دوست داشتم دلی خیلی بهم میگن اسم جدیدتر و قشنگتر بزار 😐

اسم پسرم هست همیشه عاشق این اسم بودم  خدا بهترین اسمها رو روی بهترین بنده هاش گذاشته  قب ...

خیلی قشنگه ولی تمام بچه های اطرافم محمد هستن با پسوند یا بدون پسوند 

منم خیلی دوسش دارم حتی از بجردی ام این اسمو خیلی دوست داشتم دلی خیلی بهم میگن اسم جدیدتر و قشنگتر بز ...

تو مادرشی که بیشتر شما صداش میکنی پس باید اسمی باشه به قلبت بشینه که با عشق اون اسمو به زبون بیاری .حرف اطرافیان برات مهم نباشه بچه شماست و شما باید راحت باشی تو صداکردنش

تو مادرشی که بیشتر شما صداش میکنی پس باید اسمی باشه به قلبت بشینه که با عشق اون اسمو به زبون بیاری . ...

😍👏

شما نظر سنجی گذاشتی باید طاقت هر جوابی هم داشته باشی ..در ضمن اسمهای بهتری انتخاب کردم 

مگه بد بودن که به خودتون برخورد؟؟؟؟؟؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄