2777
2789
عزیزم یه سوال  دستمال کاغذی رست مول حساب میشه؟ فویل چی اونم رست مول هست؟

دستمال کاغذی رو بنداز تو گلب زاک 

فویلو و تو سطل قهوه ای هیچ کدوم این دوتا رست مول محسوب نمیشن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
باید از سفارت کمک بگیرین یا هلال احمر

نمیدونین به کجا باید مراجعه کنیم یا تماس بگیریم ؟ من تو تهرانم ولی خاوادش شهرستانن تهرانم باشه میرم پیگیر میشم خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستمال کاغذی رو بنداز تو گلب زاک  فویلو و تو سطل قهوه ای هیچ کدوم این دوتا رست مول محسوب نمیشن ...

مرسی گلی 😅

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
گفتن اقامت گرفته ولی اونی که مجوزه ورود به ایرانه رو نگرفته . نمیدونم شایدا صلا حالش خوب نبوده برا ر ...

بببنید پس اقامت موقت داره 

میتونه درخواست  دیپورت بده برمیگردوننش تو ایرانم باید جریمه بده 

اصلا چرا برگرده ایران بعد 8 سال غربت گرفتتش!عجیبه

زودتر بهش بگید سر سامون بگیره حالش خوب میشه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مرسی گلی 😅

قربونت🌹

اگر کیس سیاسی داده بوده برای پناهندگی و کیسش حقیقی بوده باشه برگشتش به ایران خطر جانی داره و نباید ب ...

ممنونم چقد خوب توصیح دادید . تینو باید از دوستش یا خودش اگه حالش مساعد باشه بپرسیم . مورد سیاسی ای نداشته به تشویق چندتا از اقوامشون که ساکن اونجا بودن هوای اونجا کرد و رفت و شد اینی ک نباید میشد . بازم ممنونم ازتون خیلی مفید بود 

گفتن اقامت گرفته ولی اونی که مجوزه ورود به ایرانه رو نگرفته . نمیدونم شایدا صلا حالش خوب نبوده برا ر ...

شاید مواد زده عزیزم که پرت و پلا میگفته 

کلا طبیعیه که مواد بکشن 

بببنید پس اقامت موقت داره  میتونه درخواست  دیپورت بده برمیگردوننش تو ایرانم باید جریمه بد ...

فکر کنم پاس آبی داره 

که نمیتونه بیاد

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
فکر کنم پاس آبی داره  که نمیتونه بیاد

اره تو حالت عادی نمیتونه اما بحث دیپورت فرق داره فقط ممکنه تو ایران به مشکل بخوره اونحا بهش گیر میدن اونم چونکه بدون پاسپورت یا ویزا از کشور رفته و غیبت 8 ساله داشته نه به خاطر پناهندگیش که عملا لو میره پناهندگیش 

نمیدونین به کجا باید مراجعه کنیم یا تماس بگیریم ؟ من تو تهرانم ولی خاوادش شهرستانن تهرانم باشه میرم ...

ساختما هلال احمر تهران برو ادرس دقیق با کروکی تو نت هست 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ممنونم چقد خوب توصیح دادید . تینو باید از دوستش یا خودش اگه حالش مساعد باشه بپرسیم . مورد سیاسی ای ن ...

خواهش عزیزم 

سفارت ایران کار خاصی نمیتونه بکن چون ایشون پناهنده هست و اجازه ورود به سفارت رو نداره. 

سفارت ایران درواقع خاک ایران حساب میشه.

همونطور که نتردام گفت احتمال داره گل کشیده باشه. خیلی از آمستردام میخرن فروشش آزاده و قیمتشم زیاد نیست.  یا شاید شنبه یکشنبه (آخر هفته) بوده و الکل خورده دو شب پیش هالوین بوده و ممکنه مست بوده باشه.

اگر سرکار میره بدون وضعیت روحیش موقت رو هوا بوده و مشکلی نیست. ولی اگر هذیون میگه و علائم افسردگی داره و یا تو اقوامش سابقه شیزوفرنی هست حتما برش گردونین که تنهایی نمیتونه زندگی کنه.

بببنید پس اقامت موقت داره  میتونه درخواست  دیپورت بده برمیگردوننش تو ایرانم باید جریمه بد ...

پروسه ی بیماریش کاملا ندریجی بوده ولی مامانش داشته داشته دیگه کار از کار گذشته اومده کمک میخاد خودشم بیهوش میشه پشت هم .

پروسه ی بیماریش کاملا ندریجی بوده ولی مامانش داشته داشته دیگه کار از کار گذشته اومده کمک میخاد خودشم ...

قاعدتا برکشتش به ایران به ضررشه فقط یکی باید کمکش کنه و ببرتش دکتر یا تحت درمان قرار بگیره 

اونهایی که بی هدف میرن خارج به همین مسیر دچار نیشن 

خواهش عزیزم  سفارت ایران کار خاصی نمیتونه بکن چون ایشون پناهنده هست و اجازه ورود به سفارت رو ن ...

اختلال افسردگی و چند مورد دیگه تو خانوادشون هست و زمینه ارثی داره . بخاطر افسردگی بستریش کرده بودند . منم احتمال مصرف مواد و دادم ولی بیماریش قطعیه.