2777
2789
عنوان

رو شوهرم خیلی حساسم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 48 پست
اره ولی من یه مدت رو اعتماد بنفسم خیلی کار کردم  اعتماد به نفس خیلی تاثیر داره

اره واقعا اعتماد بنفس خیلی مهمه اگه ادم خودشو دوست نداشته باشه شوهرشم ازش کم کم دور میشه البته خیلی دارم رو خودم کار میکنماااا خیلی بهتر شدم...اولا طاقت یه لحظه نگاه شوهرمو به کس دیگه نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 2 ساله همین حسو نسبت به ابجیم دارم....خیلی سخته خیلی زیاد.  .زندگی ما خیلی عالی بود ...ولی ف ...

نه عزیزم تو اشتباه منو نکن...مخصوصا که در مورد خواهرته ...عزیزترین کس بعد پدر و مادر.... شما چیزی دیدی از خواهرت؟

لابد ی چیزی دیده ک میگه دیگ چرا ب کسای دیگ بد بین نیست وگرنه ادم هیچوقت بیخودی خودشو رنج نمیده

اره واقعا حس میکنم توجهی که شوهرم به خالم داره...نمیدونم....نمیتونم هضمش کنم

اره واقعا اعتماد بنفس خیلی مهمه اگه ادم خودشو دوست نداشته باشه شوهرشم ازش کم کم دور میشه البته خیلی ...

منم اونجوری بودم خیلی داغون بودم

ولی الان نه خیلی کمتر شده چون ب خودم ارزش دادم خودمو بردم بالا اعتماد ب نفسم و بردم بالا

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
اره میدونم اما خب شیطان از هر راهی میخاد زندگی ادمو خراب کنه.. چشم ازین به بعد زیاد ناس و فلق میخون ...

درسته گلم

اگه اون چیزی که بهش میگیم " شیطان، از هر راهی میخاد زندگی آدمو خراب کنه"، یادت باشه طرف حسابش خداست که میگه مکر شیطان سست و گسستنیه، ولی ریسمان الهی محکم و قادره

ترس از شیطان خوبه ولی خوبتر، اعتماد به خداست

روابطت رو با خاله ت محدودتر کن تا ذهنت مشوش نشه و البته از خدا هم امنیت و آرامش و حفظ عشقتون رو طلب کن چون خداوند خودش عاشقه و نگهبان عشق

منم از  بارداری شروع شد... به نظرم برو مشاور چون بعد بدترمیشی  مثل من ...همه حسرت زندگیمو ...

اره قراره وقت مشاوره بگیرم حتما.... منم واقعا زندگیمو‌ دوس دارم شوهرمو دوست دارم نمیخام از دستش بدم

درسته گلم اگه اون چیزی که بهش میگیم " شیطان، از هر راهی میخاد زندگی آدمو خراب کنه"، یادت باشه طرف ح ...

❤️❤️❤️واقعا ممنون که بهم یاد اوری کردین که همه ی امور سررشته ش دست خداست

چجوری اعتماد بنفس تقویت میشه؟

مثلا همش با خودم تلقین میکنم من خودمو دوست دارم 

هیچ چیز با ارزش تراز خودم نیست

لباسای شیک میپوشم بدنم همیشه تمیز و موهام اتو کشیدست گاهی اوقاتم با لوندی و لوس حرف میزنم 

به موقعش جدیم و عاقل ... به موقعشم لوسم و لوند

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
😊😊😊 ولی اینم بگماا بعضی اوقات شلختمو بی حوصله 😂😂😂

اره خب ادم که همیشه تو یه حال نیست

مرداهم یکنواختی رو دوس ندارن بعضی وقتا شلخته باشیم تمیز بودنمون بیشتر به چشمشون میاد😂❤️