2777
2789
عنوان

خاستگاری...نظر شما؟!

312 بازدید | 29 پست
من دختر ۱۹ ساله ایی هستم ک دانشجو ام و از خانواده و عقاید مذهبی ...
خاستگاری دارم ک میخام جوتب رد بهشون بدن
اما به دو دلیل نمیتونم!!!
ازتون کمک میخام ک چکار کنم...خیلییی ذهنم رو مشغول کرد
؛دو دلیل شک تو رد کردنم اینه ک
اول اینکه خانوادم خیلیی از خودپسر و خانوادش خوششون اومده
چون خانواده به شدددددت خوب و پاک و مذهبی و ساده و خاکی مثل خودمون دارن.و این خوب کم پیش میا تو جامعه الان....
دلیل دمم اینه ک خود پسره ادم بسیار اروم و معتقد به اصول مذهبیه...کایت برام اهمیت والایی داره
اما دلایلی ک میخام ردش کنن اینه ک
اول اینکه چهرشون زییییاد ب دلم ننشست!هر چند بد هم نبودن اما خوب... بعدم من تپلم اما ایشون ضریف اندام و لاغر بودن‌...
دوم اینکه؛ من بسیار شخصیت شیطون و پرجنب و جوش و اجتماعی دارم
خیلی برونگرا هستم و از دسته جنبشی ام!
سوم اینکه ؛من چون فرزند اول خانوادمون هستم خیلی ادم مستقلی هستم..
و طبق پاسخ ب سوالات هدفداری

يَا غِيَاثَ مَنْ لَا غِيَاثَ لَهُ🌻
ایشون رو براتون میزارم نظرتون رو بگین...

تصمیم شما با بقیه افراد متفاوت باشه چکار میکین؟و چقدر رو نظرتون پافشاری میکین؟
من ب پدرم خیلی اعتقاد دارم که کار اشتباهط انجام نمیده و همه جوانب رو میسنجه و انجام میدتش!مثلا اگه بخوام وام بگیرم اجازه نمیده و مخالفه!!
و کلا اکثر تصمیما رو پدرم میگره ک من بهش احترام میزارم!!
#اگه قانع کننده باشه تصمیمتون چقدر پافشاری میکنین؟؟
کار خودمو مبکنم بعد میام بهشون اعلام میکنم؛چون بعضی کار هاهست که امروزی تر ک پدر و مادرم درجریانش نباشن و من هرچقدر توضیح بدم شاید درک نکن برا همین انجام میدم بعد میام بهشکن نتیجه کارومیگم!

و چیزی دیگه ک فک میکنم پون مثبتی براشون هست اینه ک من ادمی زود جوشی هستم ینی زود عصبی میشم اما ایشون خیلی ریلکس و احساساتی و اروم هستن ک خیلییی کم عصبی شدن
میخاستم باهاتون مشورت کنم ک دلایلم برای رد ایشون قانع کنند هست؟
يَا غِيَاثَ مَنْ لَا غِيَاثَ لَهُ🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو این پیج در مورد عروسی هست
در مورد خواستگاری حدود 19 تا پست داره واقعا خیلی خوب و کامل توضیح داده از صفر تا صد خواستگاری رو گفته چی بپوشیم چه سوالاتی بکنیم چجوری اشنابشیم و....ضرر نمیکنی ببینی پیجشو
https://www.instagram.com/explore/tags/خواستگاری_کجاود/

خب گلم شخصیتاتون مسلما بهم شبیه نیست هم ظاهری و شخصیتی اونا مذهبی تو پرانرژی ممکنه جلوی خیلی از کارهات بعد ازدواج گرفته بشه درست فکر کن فردا توی خیابون باید دستشو بگیری باهم راه برید ببین میتونی هضمش کنی؟؟

یه عمر قرار باهم باشید خانواده رو ول کن فکر کن و با جواب محکم و مودبانه خانوادتو توجیه کن

خوب شما باهاش چند جلسه صحبت کن شاید اونم مث خودت باشه

بهرحال اونا هم مسلما جنب و جوش شما رو تو مراسم رسمی ندیدن

بعدشم شما وزنتو کم میکنی اون آقا هم اگه دلت بخواد میگی که با باشگاه و تغذیه اندامشو بیاره رو فرم

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست