2777
2789
عنوان

مهمونی که من رفتم😷😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 40 پست

حالا از اسباب بازیا بگذریم چون بچه کوچیک داره ولی نشستیم اومد عسلیارو آورد جلومون کلی خاک روشونو گرفته بود همونجا بادستمال تمیز کرد. زیر میزتلویزیون جلد پفک بود رو میزجلومبلی لکه لکه

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پایینو نگاه کردم فرشای کرم رنگش لکه لکه قهوه ای سیاه انگار صدسال شسته نشده بودن.میز ناهارخوری یه پلا ...

اوه اوه چقد شبیه خونه منه 

چون دارم خونه تکونی میکنم همه چی داغون ریخت و پاشه😂😂😂😂

والا منم سه تا بچه دارم  حالت عادی برای خودمون خونمون این شکلی نیست چه بزسه به مهمون

خودمم نیس! مخصوصا اگه مهمون بخواد بیاد در اتاق بچه ها رو قفل میکنم! ولی همیشه چن تا اسباب بازی دم دستشون میذارم و بچه هسن بالاخره همه جا میندازن! ولی این حجم از به هم ریختگی و شلوغی که استارتر گفت فقط خونه ی یه مامان بزرگ میتونه باشه که هفت هشت تا نوه اش هم خونش هسن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

وقت شام شد رفتم کمک گفت نه نمیخواد عزیزم ولی یه لحظه آشپزخونه رو دیدم ترکیییییده بود.دورتادور کابینت داشت ولی جای سوزن انداختن نبود.سفره رو انداختیم که بخوریم بچش همش میدوید یهو مشت زد توخورشتو فرار کرد ازاین لپه و روغن بود که میریخت تو هوا.بخدا لقمه هامو بزور میدادم پایین.خورشتم عوض نکردن😢

ولی انصافا دیزایین غذاهاش عالی بود مزشونم خوب

بعد از شام خداروشکر نزاشت ظرف بشورم وگرنه توآشپزخونه مینشستم به جیغ زدن از بس بهم ریخته بود.اصن نمیدونستم ازکجاش شروکنم

بعدشم رفتم دستشویی که تو حیاط بود.چشمتون روز بدنبینه بوی گندش جوری بود که نمیشدتحمل کرد😷شالمو بستم دوردهنوبینیمو رفتم.سطل آشغال دستمالا زده بود بیرون ازش 😖

کاش منم دو تا فامیل بامعرفت داشتم دعوتم میکردن هرجوری بود هم راضی بودم فامیلای شوهرم حتی خواهر و برا ...

آره خدایی این خانمو من خیلی دوس دارم بی ریا مهربون ولی  به این حد شلخته