2777
2789
عنوان

مهمونی که من رفتم😷😖😖

1330 بازدید | 40 پست

برا خیلی وقت پیشه ولی امروز باتاپیک مهمونی منم گفتم تعریف کنم اینجا

یکی از فامیلای نزدیک خودم😓 منو همسرمو دعوت کرد بصرف شام.ماهم قبول کردیمو رفتیم.خونشون حیاط داره.آیفونو زدن مارفتیم تو.توی حیاط که مثل همیشه شلوغ.از کفشای پخشوپلا از استخر بچه ها که پرش آب بودو لنگه دمپایی و توپو لباس.

رفتیم جلودر روبوسی کنیم حین روبوسی دیدم پام رفته رو یه چیزی.دیدم اسباب بازیه باز پامو گذاشتم دیدم نون خشکه.چشمتون روز بد نبینه

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایینو نگاه کردم فرشای کرم رنگش لکه لکه قهوه ای سیاه انگار صدسال شسته نشده بودن.میز ناهارخوری یه پلاستیک پر نون و اطرافش نون خشک و استکان چای و چای ریخته و فلاسکش

دردم از یار است و درمان نیز هم
تاحالا ک عجیب نبود پیش میاد

نه وقتی که خودشون دعوت کردن 

معمولا وقتی دعوت میکنن امادگیشو دارن دیگه

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

خونه بچه دار تمیزی بردارنیست درست ولی وقتی مهمون میاد بایدمرتب کرد فوقش چهارتا اسباب بازی زمین باشه،ادم توخونه این مدلی اشفته میلش ب غذانیست 

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
پایینو نگاه کردم فرشای کرم رنگش لکه لکه قهوه ای سیاه انگار صدسال شسته نشده بودن.میز ناهارخوری یه پلا ...

عه وا چرا خوب ؟

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !