2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم دوست گلم  اگه نظر و پیشنهادی داری بگو شما اول

خب اول روخوانی روانخوانی باید خب باشه...اونوقت حفظ راحت تره

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
راستش فکر نکنم بتونم همون تلاوت روزانه رو بیش تر دوست دارم 

منم خیلی سختمه

ولی میخوام تلاشمو انجام بدم ببینم جز ۳۰رو‌میتونم حفظ کنم

من خیلی حافظم داغونه خیلی حتی سوره های کوچیک رو هم حفظ نیستم 😔متاسفانه

خب اول روخوانی روانخوانی باید خب باشه...اونوقت حفظ راحت تره

یه نرم افزار دانلود کردم ایه ایه خودش میخونه اینجوری اگه غلطی داشته باشم کمکم میکنه 

شما سوره های جز ۳۰رو‌حفظی؟

یه نرم افزار دانلود کردم ایه ایه خودش میخونه اینجوری اگه غلطی داشته باشم کمکم میکنه  شما سوره ...

آره خوبه...آره حفظم عشقم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
آره خوبه...آره حفظم عشقم

پس اینجوری من شمارو اذیت میکنم فقط 

من توی حفظ کردن خیلی ذهنم کنده خیلی و جدیدا خیلی هواس پرت هم شدم به همین خاطر گفتم از جز۳۰شروع کنم خدا کمکم کنه یکم حافظم بهتر بشه 

حس میکنم توی ۲۴سالگی دارم الزایمر میگیرم😔

ممنونم از لطفت ولی شما سطحت بالاس باید باکسی باشی که مثل خودت باشه

میشه یکم راهنماییم کنی

مثلا جز ۳۰رو بخوام حفظ کنم چه جوری حفظ کنم 

خودم تصمیم دارم سوره های کوچیک رو اول شروع کنم به حفظ کردن مثلا شاید یک روز کامل برای سوره فیل وقت بذارم بعد برم سوره بعدی ... وقتی سوره بزرگترشد نصفش کنم مثلا بع نظرتون خوب؟

پس اینجوری من شمارو اذیت میکنم فقط  من توی حفظ کردن خیلی ذهنم کنده خیلی و جدیدا خیلی هواس پرت ...

من اصلا سطحم بالا نیست.ذهنمم خییییلی درگیره... منم ۲۴ سالمه و خیلی مشکلات دارم عشقم، خوبه...همه اول همینطورن...کم کم درست میشه... اگه بخوای از اول نا امیدباشی که دیگه چی شد! م

من اصلا سطحم بالا نیست.ذهنمم خییییلی درگیره... منم ۲۴ سالمه و خیلی مشکلات دارم عشقم، خوبه...همه اول ...

هیچ وقت حفظ کردنیام خوب نبود هیچوقت

نه نا امید نیستم و میگم قران حفظ کنم به برکت قران این فراموش کاریمم از بین بره انشالله 

خیلی فراموش میکنم مثلا میرم کلاس چند ماه بعدش کلا اون موضوعات رو فراموش میکنم تا ابن که به نوشته هام رجوع کنم یادم بیاد خیلی بده خیلی 😓

بچه بودم کلاس حفظ قران میرفتم سوره بقره رو شروع کرده بود استاد هنوز که هنوز اون قسمتا رو حفظم ولی الان توانایی حفظ کردن سوره های کوچیک رو هم ندارم باید خیلی تلاش کنم

یادم نوار سه بار تکرار استاد پرهیزگار رو اون زمان تمرین میکردم 

حالا هم به امید خدا به همون روش شروع کنم انشالله خدا کمک کنه