2821
2789
عنوان

تجارب قانون جذب

481 بازدید | 53 پست

بچه ها بیاین از تجاربتون از قانون جذب بگید. چیو جذب کردید؟ چقدر طول کشید؟ جواب میده؟ 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی دقیقا

قاون جذب دیگه. مثلا خواسته تو بهش فکر کنی تجسم کنی مدام و بهش برسی در اثر این افکار مثبت

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
نقل مکان به شهر ی که میخاستم و جذب کردم رشته تحصیلیم 

چقدر بهش فکر میکردی؟ چقد طول کشید؟ چیکار میکردی؟

من خونه خریدن حدود دو سه سال طول کشید ،یعنی انقدر تو فکرش بودم الکی تو دیوار میچرخیدم تو بنگاه میرفتیم سوال میکردیم به همه میگفتم قصد خونه خریدن دارم در صورتیکه یه یک قرونی هم نداشیتیم ولی در اخر در کمال ناباوری صاحب خونه شدیم .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
من اعتقاد ۱۰۰%دارم

تجربه تون چی بوده؟ جذبی داشتین؟

من خونه خریدن حدود دو سه سال طول کشید ،یعنی انقدر تو فکرش بودم الکی تو دیوار میچرخیدم تو بنگاه میرفت ...

چ جالب  چی شد یه دفعه؟ یهو پول اومد دستتون؟

چقدر بهش فکر میکردی؟ چقد طول کشید؟ چیکار میکردی؟

یک ماه ،اول دعا میکردم ،بعد فک میکردم این اتفاق بیفته چقد خوش حال میشم ،بعد خوشحالیم و تصور میکردم ،بعد اینکه اتفاق افتاده رو تصور میکردم کامل با جزئیات،بعد در واقعیت فک میکردم من فلان روز باید اثاث کشی کنم برای اثاث کشی اماده میشدم تا شد 😍

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز