2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه استارتر. حالا که حرف طلا شد کسی میدونه الان یه زنجیر کوتاه تقریبااا نازک‌ چند در میاد؟

بسته ب وزنش فک کنم ۲ تومن مناسب باشه 

زیادم نازک نیس

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

اره داره.

من راهنمایی بودم  الان۲۶سالمه یه النگو خریدم۳۰۰هزار امروز رفتم وزنش کردم قیمتش شده۴میلیون۸۰۰

البته اگه میخوای برا پس انداز باشه طلا کهنه بخر که برات بدون اجرت ومالیات در بیاد بیشترم طلا میتونی بخری

❤kurd❤راضی ام به رضات دخترم و به خودت میسپارم
بسته ب وزنش فک کنم ۲ تومن مناسب باشه  زیادم نازک نیس

چه گرون شده بابا خدایی

من سه سال پیش یه زنجیر کوتاه ضخامتشم خیلی نارکم نبود ۵۰۰ گرفته بودم. میخواستم کادو بدم

الانم برای کادو دادن میخوام

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
اجی تابستون انتخابات چیه؟ خونه چی؟به نظرت ارزون میشه؟

اسفند  انتخابات  مجلسه

الان  قبل انتخابات  طلا  رو پایین  نگه  داشتن  اومده  پایین

ولی  همیشه  بعد از انتخابات  یه جهش  داریم

چه گرون شده بابا خدایی من سه سال پیش یه زنجیر کوتاه ضخامتشم خیلی نارکم نبود ۵۰۰ گرفته بودم. میخواست ...

اره خیر ندیده ها

گرمی ۴۰۰ تومنه.دیگ حساب کن خودت

زنجیر نهاینش ۲ گرمه دیگ

زنجیر ۱ گرمی ک نداریم بشه ۴۰۰ ۵۰۰.نهایتش میشه ۱ یا ۱۲۰۰ گرف

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
اره خیر ندیده ها گرمی ۴۰۰ تومنه.دیگ حساب کن خودت زنجیر نهاینش ۲ گرمه دیگ زنجیر ۱ گرمی ک نداریم بش ...

نه یک گرمی که چیزی نداریم اصلا. درست میگی

ممنونم از راهنماییت عزیزم😘🙏🙏

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.