2777
2789
عنوان

میشه بیاین بگید جنین سالمه به نظرتون تااا سونو بدم دلم شور میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من سقط داشتم اصلا نگران نباش سقط ب این راحتی نیست دردش خیلی زیادِ، حتما سونو برو الان چندهفته ...

نمسدونم دقیق هفته پیش شتبه گفت ۵هفته و چتد روز

من اخرین پری ام ۱۸ شهریور

شیاف دارم استفاده میکنم

خب پس نگران نباش

هفته 7 دیگه برو سونو انشالله مشکلی نیست. برا امضا منم دعا کن

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
ممنون برامنم دعا کنید دوتا دختر دارم

اووووووف حتما عزیرم پسر میشه خدا بزرگه. مثل دوتا بارداری قبلته اینم؟ یا حالتت فرق داره؟ 

نمسدونم دقیق هفته پیش شتبه گفت ۵هفته و چتد روز من اخرین پری ام ۱۸ شهریور

ب گفته اونا یعنی الان رفتی هفت هفته(شش هفته و چندروز)بنظرم بخاطر اسوده خیالیت برو سونو ولی اگ خونریزی اینا نداشتی هفت هفتت ک تموم میشد میرفتی

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
ب گفته اونا یعنی الان رفتی هفت هفته(شش هفته و چندروز)بنظرم بخاطر اسوده خیالیت برو سونو ولی اگ خونریز ...

من کلا نمیخواستم زودتر برم ولی چون خونریزی داشتم مجبور شدم برم

من ویار ندارم ولی سر دخترام اصلا لکه بینی نداشتم

اهان من سر دخترم لک قهوه ای هفته ی 8 داشتم. 

انشالله که پسره

انشالله خدا به جفتمون نگاه کنه

من کلا نمیخواستم زودتر برم ولی چون خونریزی داشتم مجبور شدم برم

اره اینطور بهترِ ایشالا ک چیزی نیست اصلا هم نگرانی نداره موقع خونریزی لکه بینی فقط استراحت کن و رعایتم کن

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

بچه ها من پریودم درسته تا 3روره همیشه بود و بعدش تا لکه بینی میشه.ولی ماه پیش بزور امپول پری شدم.ک دوفاستون میخوردم بعد دوفاستون دوروز زودتر از موعد ماه پیشم.پری شروع شدولی ن دردی داشتم ن چیزی خونم تا دوروز لکه بینی 3روز قطع شد ولی گرمی خوزدم بصورت ترشحات بود.همش میگم نکنه باردارباشم.ک خونش کم بود.خون غلیط بود ولی کم بود تا 2روز.ی بار بی بی گذاشتم منفی بود ک بعدش پری شروع شد.من بارداریای قبلم اینطوری نبود ن لکه بینی ن چیزی..دارم کلومیفن و لنروزول میخورم.تو این شرایط احتمال بارداری هس؟7ماه هس اقدامم.2ماه متفورمین میخورمثبلش پریودم تو اقدام کاملا نامنظم شد.ک سونو گفت پی سی او هسی😔