2777
2789
عنوان

سلام

123 بازدید | 22 پست

بچه ها من میرم کلاس خیاطی اونجا یه هم کلاسی دارم  دوران  راهنمایی هم هم شاگردیم بود  اون الان پنج ساله ازدواج کرده  ویه دختر سه سالم داره😕  مربی داشت  اسمامونو تو دفتر  وارد میکرد  گفت عه چند روز پیشم که تولدت بوده گفتم اره 24ساله شدم پیر شدم دوستم گفت من زندگی تشکیل دادم بچه دارم تو هنوز هیچ😐  مربیم که مجرده گفت حالا  انگار کاپ افتخار گرفته یه خورده دلم گرفت😕

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما درس هم نخونده اره؟!؟؟

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘

مردم هر روز یچیز میگن قرار باشه که با اونچیزا غصه بخوریم که غمباده میگیریم

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...

والا اگ درس بخونی ازدواج نکنی ی چی میگن ازدواج کنی درس نخونی ی چی میگن

برا خودت زندگی کن . از کجا معلوم اون از ازدواج کردنش راضی باشه واقعا. مطمئن باش خدا جواب این کارش رو بش میده

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘
چرا بابا روانشناسی خونده

پس تکمیله😂😂😂

اره والا من خودم مستمری بابامو میگیرم  بی پولی  نمیکشم هیچ وقت ولی این حرفا ناراحت میکنه ادمو

والا اگ درس بخونی ازدواج نکنی ی چی میگن ازدواج کنی درس نخونی ی چی میگن برا خودت زندگی کن . از کجا م ...

نمیدونم راضیه یا نه ولی همسرش شغلش بد نیست😕