elaheye مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 162 عنوان کسی هست که از برنامه های سی روزه لاغری تو گوگل پلی استفاده کرده و نتیجه دیده؟؟؟ 687 بازدید | 6 پست لطفا هرکی استقاده کرده بگه ممنون میشم بگین 1398/08/11 | 19:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهره_۱۳۹۹ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 52 اگرمنظورت اون ورزش هایی هست که انجام میده واقعا عالیه من اضافه وزن نداشتم ۶۵ بود ولی ۲ کیلو راحت کم کردم خیلی ورزشاش خوبه انقدر عرق میکردم
elaheye مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 162 اگرمنظورت اون ورزش هایی هست که انجام میده واقعا عالیه من اضافه وزن نداشتم ۶۵ بود ولی ۲ کیلو راحت کم ... بلی همونه منظورم.دو کیلو تو چند وقت کم کردین؟؟؟رژیمم میگرفتین؟و اینکه چندبار در روز انجامشون میدادین؟؟
sohaaaaa عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 846 بلی همونه منظورم.دو کیلو تو چند وقت کم کردین؟؟؟رژیمم میگرفتین؟و اینکه چندبار در روز انجامشون میدادین ... جواب دادن لایک کن
زهره_۱۳۹۹ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 52 بلی همونه منظورم.دو کیلو تو چند وقت کم کردین؟؟؟رژیمم میگرفتین؟و اینکه چندبار در روز انجامشون میدادین ... ۳۰ روز ولی وسطاش یهو اینور اونور میشدم کااامل انجام ندادمخودمم همراه ورزشا ۵۰ تا دراز نشست با طناب میرفتم یعنی خیلی فشارنمیوردم به خودم ولی فعالیت رو داشتمنه رژیم به اون صورت نگرفتم ولی بعضی اوقات شام نمیخوردم
زهره_۱۳۹۹ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 52 اگه میخوای انجام بدی باید ارادتو خیلی قوی کنی راستی من چندمدل برنامشو نصب کردم یکیش برای پاها یکیش برای ب.ا.س.ن بود یکی شکم یکیشم کل بدناینجوری بیشتر میشد.توام اگه واقعا میتونی حتما انجام بده و ارادتو قوی کن چندکیلویی دوس داری چندکیلو کم کنی؟
دخترک_مامانی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1245 اگه میخوای انجام بدی باید ارادتو خیلی قوی کنی راستی من چندمدل برنامشو نصب کردم یکیش برای پاها ... با اجازه استارعزیزم من می خوام هفت هشت کیلو لاغر کنم چاقی موضعی هم ندارم چکنم