2777
2789
عنوان

چرا من این جور شدم

162 بازدید | 14 پست

سلام دوستای خوبم 

خیلی از دست خودم ناراحتم .دخترم 9 ماهشه اصلا حوصله اش رو ندارم .تا گریه میکنه اعصابم خراب میشه سرش داد میزنم . فقط موقعی ک دارم شیر میدم بهش باهاش مهربونم .نازش میکنم بوسش میکنم .وقتی میخوابه از رفتار خودم پشیمون میشم ک چرا موقع گریع و بی قراری هاش دعواش کردم

من خیلی دوران بارداری سختی داشتم .انوکساپارین تا 8 ماهگی تزریق کردم .تمام درد این آمپول رو بخاطر دخترم تحمل کردم .توی دوران بارداری با تمام سختی هاش ولی وقتی دخترم تکون میخورد خیلی خوشحال بودم .باهاش حرف میزدم ک به دنیا بیاد چه کارا ک واسش انجام نمیدم ولی الان ک ب دنیا اومده اصلا حال و حوصله ندارم .از خودم بدم میاد .ب نظرتون افسردگی گرفتم .اخه خیلی هم پرخاشگر شدم .

دوست دارم زندگی رو

برو دکتر حتما برات مولتی ویتامین و کلسیم و مکملهای لازم رو میده بعدش خوب میشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کمبود آهن و کلسیم داری عزیزم چون دکتر بهم گفت کمبود آهن باعث این رفتارا میشه

جدی 

اتفاقا من بعد از زایمانم اصلا هیچ مکملی نخوردم پس بهتره شروع کنم ب خوردن قرصای آهن و کلسیم .خدا کنه با اینا حداقل یکم خوب شم 

ممنون 

دوست دارم زندگی رو
برو دکتر حتما برات مولتی ویتامین و کلسیم و مکملهای لازم رو میده بعدش خوب میشی

پس کمبود ویتامینه ک منو ب این روز انداخته .چشم دوستم حتما میرم مرسی از راهنماییت

دوست دارم زندگی رو
جدی  اتفاقا من بعد از زایمانم اصلا هیچ مکملی نخوردم پس بهتره شروع کنم ب خوردن قرصای آهن و کلسی ...

ان شاالله که بهتر بشی عزیزم 

هرموقع خواستی سر دختر نازنینت داد بکشی منو یادت بیاد که باردار میشمو سقط میشه 😐 برامن دعا کن و با خترت خوب باش

😊
پس کمبود ویتامینه ک منو ب این روز انداخته .چشم دوستم حتما میرم مرسی از راهنماییت

آره برو زمانی که من زایمان کردم دکتر یسری مولتی ویتامین و کلسیم داد گفت تا روزی که شیر میدی بخور منم خوردم

خداییش راضی بودم فقط یمدت قرص ال دی میخوردم اعصابم بهم ریخته بود

به هر حال شما هم بارداری سختی داشتی و بدنت ضعیف شده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ان شاالله که بهتر بشی عزیزم  هرموقع خواستی سر دختر نازنینت داد بکشی منو یادت بیاد که باردار می ...

منم بعد از دوتا سقط خدا دخترمو بهم داده عزیزم 

واسه همین از خودم ناراحتم ک چرا حالا ک لطف خدا شامل حالم شده من این طور رفتار میکنم 

شما هم توکل کن ب خدا ان شالله ب زودی خدا یه نی نی بهتون میده .فقط ترس رو بزار کنار .ب سقط های گذشته دیگه فکر نکن .همین ترس دوباره از دست دادن ها و سختی های بارداری منو انقد داغون کرده ک دیگه اعصاب ندارم

دوست دارم زندگی رو
پیش دکتر عمومی برم یا زنان

من همون دکتر زنان که مال زایمانم بود دادولی احتمالا دکتر عمومی هم بده 

ممنون دوستم از راهنماییت

خواهش میکنم عزیزم سلامت باشی🌹