2777
2789
عنوان

کسی اینجا کارمند بانک هست

221 بازدید | 11 پست

دوستان من رشته ام روابط عمومیه میتونم بانک کار کنم

حتما باید آزمون سراسری بدم

چطوریه

اون بهتره یا اینکه آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو بدم؟

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
اون نازنین که معروفه تو سایت تو بانک کار میکنه .ازش بپرس.

اهان اونکه پروفایلش لباسش زرده؟

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@nazaniiiin     بیاا عزیزم

فداتتتتتت خیلی کمکم کردی دوست عزیز 

منم آذر ماهیم 

پیشاپیش تبریک میگم تولدت رو گلم😍😍😍💕💕💕💕

فداتتتتتت خیلی کمکم کردی دوست عزیز  منم آذر ماهیم  پیشاپیش تبریک میگم تولدت رو گلم😍😍😍 ...

خواهش می کنم گلممم.وظیفههه بود .

خوشبختممم که هر دو اذر ماهی هستیم😘😘ممنونم از تبریکتون .

التماس دعا❤❤❤

سلام 🌷

سلام عزيزم درخواست دوستيتو قبول ميكنم

بيا خصوصي كمكت كنم🌹

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلام عزيزم درخواست دوستيتو قبول ميكنم بيا خصوصي كمكت كنم🌹

سلام 

ای جانم چه خوبی تو😍😍😍😍😘😘😘😘

خواهش می کنم گلممم.وظیفههه بود . خوشبختممم که هر دو اذر ماهی هستیم😘😘ممنونم از تبریکتون . التماس ...

زنده باشید

محتاجیم به دعا💕💕🌺🌺

سلام  ای جانم چه خوبی تو😍😍😍😍😘😘😘😘

قربون تو❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤