تیه_کالم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3596 عنوان کسی اینجا کارمند بانک هست 234 بازدید | 11 پست دوستان من رشته ام روابط عمومیه میتونم بانک کار کنمحتما باید آزمون سراسری بدمچطوریهاون بهتره یا اینکه آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو بدم؟ خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹 1398/08/11 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آذرماهی۷۵ عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 27605 اون نازنین که معروفه تو سایت تو بانک کار میکنه .ازش بپرس. سلام 🌷
تیه_کالم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3596 اون نازنین که معروفه تو سایت تو بانک کار میکنه .ازش بپرس. اهان اونکه پروفایلش لباسش زرده؟ خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
تیه_کالم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3596 اره عههه باشه عزیزم مرسی ک گفتی فقط چطور پیداش کنم😀 خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
آذرماهی۷۵ عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 27605 عههه باشه عزیزم مرسی ک گفتی فقط چطور پیداش کنم😀 @nazaniiiin بیاا عزیزم سلام 🌷
تیه_کالم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3596 @nazaniiiin بیاا عزیزم فداتتتتتت خیلی کمکم کردی دوست عزیز منم آذر ماهیم پیشاپیش تبریک میگم تولدت رو گلم😍😍😍💕💕💕💕 خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
آذرماهی۷۵ عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 27605 فداتتتتتت خیلی کمکم کردی دوست عزیز منم آذر ماهیم پیشاپیش تبریک میگم تولدت رو گلم😍😍😍 ... خواهش می کنم گلممم.وظیفههه بود .خوشبختممم که هر دو اذر ماهی هستیم😘😘ممنونم از تبریکتون .التماس دعا❤❤❤ سلام 🌷
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123870 سلام عزيزم درخواست دوستيتو قبول ميكنمبيا خصوصي كمكت كنم🌹 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
تیه_کالم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3596 سلام عزيزم درخواست دوستيتو قبول ميكنم بيا خصوصي كمكت كنم🌹 سلام ای جانم چه خوبی تو😍😍😍😍😘😘😘😘 خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
تیه_کالم مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 3596 خواهش می کنم گلممم.وظیفههه بود . خوشبختممم که هر دو اذر ماهی هستیم😘😘ممنونم از تبریکتون . التماس ... زنده باشیدمحتاجیم به دعا💕💕🌺🌺 خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123870 سلام ای جانم چه خوبی تو😍😍😍😍😘😘😘😘 قربون تو❤️❤️❤️ دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤