2777
2789
عنوان

خواهرای گلم میشه بیاین درد و دل کنیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 47 پست
۳ ماه پیش چیز مشکوک ندیدم ولی ذهنم کلا شکاک شده

باید یمدت آرامشتو حفظ گنی

اگر اینبارم متوجه چیزی شدی فقط کافیه پیش والدینت بری، درسته اشتباه کردی ولی پدر و مادر راضی به رنج اولاد نیستن

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سوره شمس رو 40 روز بخون برای رد کردن نفر سوم و رقیب خوبه 

تازه تو مشکوکی چیزی ندیدی که 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
باید یمدت آرامشتو حفظ گنی اگر اینبارم متوجه چیزی شدی فقط کافیه پیش والدینت بری، درسته اشتباه کردی و ...

میدونی من خیلی بهش وابسته شدم

طوریکه فک میکنم یدون اون لحظه ای نمیتونم زندگی کنم

از طرفی نمیخوام پیش بابام اینا کم بیارم

تازه به دوستم همین سوره شمس رو گفتم اونم شک داشت روزی که شروع کرد فرداش شوهرس لو رفت و همون لو رفتن و بگو مگو باعث شد آدم بشه بشینه سر جاش

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
میدونی من خیلی بهش وابسته شدم طوریکه فک میکنم یدون اون لحظه ای نمیتونم زندگی کنم از طرفی نمیخوام پ ...

یه دوستی داشتم میگفت وابستگی برای خداست فقط، دلبستگی مال آدمهای پر شکسته ی زمینی

وابسته به هیچی نباش ، جز برای خدا

اگر این دلبستیگیم نتیجه نداره و باز چیز بدی دیدی غرورتو بشکن و برو پیش خانوادت... غرورت بشکنه بهتر از اینه فردا هزار مدل بیماری و مشکل روحی بگیری.

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
مرسی عزیزم همین مشکوک بودن مثه خوره داره وجودمو میخوره

ببین توجیه نمیکنم و این کار مردها هیچ توجیهی نداره ولی خیلی از مردا اینکارارو میکنن منتها بعضیاشون ناقلا هستن زنهاشون متوجه نمیشن 

منظورم اینه که به خودت ارامش بده فک نکن حالا بفرض اگه یه بار خطا کرد حتما تکرار هم. میشه یا راهی بجز طلاق نیس 

منتظر مرد کاملا پاک باشی شاید هرگز گیرت نیاد

خونه دار صب تا شب توو خونه م خوشش نمیاد برم سر کار حق بیرون رفتنم ندارم

عزیزم راضیش کن بزار بری کلاسی سرکاری، اینجوری که نمیشه داغون میشی، بهش بگو بخاطر خیانتت حال خوبی ندارم باید یه جوری سرگرم بشم تا بتونم فراموش کنم و دیگه‌بهش فکر نکنم

No Reply
عزیزم راضیش کن بزار بری کلاسی سرکاری، اینجوری که نمیشه داغون میشی، بهش بگو بخاطر خیانتت حال خوبی ندا ...

میگه زنای مردم چجوری ۲۴ ساعته خونه ن؟

فقط تو یکی حوصله ت سر میره؟لازم نکرده بری

میگه زنای مردم چجوری ۲۴ ساعته خونه ن؟ فقط تو یکی حوصله ت سر میره؟لازم نکرده بری

خب بهش بگو شوهر زنای مردم با زناشون می‌رن بیرون عصر تا عصر زنشونو میبرن بیرون، مسافرت  نه مثل تو که عین مجردا با بقیه میری بیرون

No Reply