2777
2789
عنوان

بارداری۳۶هفته بیاین دورهم باشیم

390 بازدید | 52 پست

سلام وزن جنیناتون چنده خانوما تواین هفته؟

و میخاین سزارین شین یا طبیعی استرس ندارین🤗

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ طور بود؟ راضی هستی؟

نه راضي نيستم ني ني ٤ كيلو بود ماشالله دكترم احمق بود گذاشت طبيعي بشه بعدشم از روي تنبلي بخيه نزد برام پاره گي درجه ٤ داشتم بهم گفت خراش كوچوله خودش خوب ميشه ... ٣ ماه بعدش دوباره عمل كردم هم از داخل و بيرون بخيه زدم خيلي درد داشت بعد بخيه هاي بيروني پاره شد همش دوبارع رفتن اتاق عمل دوباره كلي دردسر 

من دولتی میخوام زایمان کنم دکترمم اونجاکارنمیکنه میگه اگه دولتی میخوام زایمان کنم بابدتا40هفته صبرکن ...

من خصوصیه گف ۳۹ هفته تمام 

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝
نه راضي نيستم ني ني ٤ كيلو بود ماشالله دكترم احمق بود گذاشت طبيعي بشه بعدشم از روي تنبلي بخيه نزد بر ...

اخی چقد سختت بوده اخه نی نی ۴ کیلو بوده باید بخیه میزده