2777
2789
عنوان

شوهرم پول مامانمو پس نمیده😒

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 41 پست

قربونت وقتی پول نداری بری مسافرت چرا قرض میگیری؟ شوهر منم پول بابا منو امروز فردا میکنه ولی قسط بیمه بابای خودش رو میده، اون روزم زدم تو چشمش ، ولی کلا نباید اسم طلا میاوردی، میگفتی برو از مامانت بگیر بهم بده بعد پول مامان بابات رو خودت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خوب چرا اینطوری می کنید خوب شوهرت داره و نمیده؟؟ یا نداره ؟ شاید واقعا نداره بنده خدا بالاخره دو ...

نمیگم دوتومنو کامل بده ک میگم ماهی ۳۰۰ تومن بده همشو هم نگفتم بده چون از اول هم شرطمون اینجوری بود

خسته شدم اینقدر التماس کردم برای پول 

مستقل شو

برو کار کن دستت تو جیب خودت بره

تا وقتی خونه میشینید واسه پول باید زیر بار منت هرکسی برید

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  
مستقل شو برو کار کن دستت تو جیب خودت بره تا وقتی خونه میشینید واسه پول باید زیر بار منت هرکسی برید

بدبختی اینه دیگه من ارایشگرم چندتا مدرک دارم اما میگم میخوام کار کنم آتیش میگیره نمیزاره اثلااااااا دوست داره دستم جلوش دراز باشه

اینکه چیزی نیست ما قبل از عید به یکی بدهکار بودیم از بابام ۳۰ میلیون قرض کرد شوهرم فک میکنی چقدرش رو پرداخت کرده ؟۷ میلیون ،بهش میگم خوب چرا نمیدی میگه از سر قبر بابام بیارم درحالی که باباشم وضعش خوبه میتونه بده ولی شوهرم میگه منت بابات رو رو چشمم می زارم ولی از بابای خودم یک قرون نمیگیرم

الانم ناراحت نباش شوهرت این کارو میکنه که دفعه دیگه ای در کار نباشه به مامانت بگو یکم دیرتر پولشو میتونی بدی 

بدبختی اینه دیگه من ارایشگرم چندتا مدرک دارم اما میگم میخوام کار کنم آتیش میگیره نمیزاره اثلااااااا ...

اون حق نداره اجازه نده

مرد در صورتی میتونه اجازه ی کار نده که شغل خانومش خلاف شرع و عرف باشه

در غیر اینصورت حقی نداره

بگو یا انقدر ساپورتم کن که راحت زندگی کنم یا خودم میرم سرکار به هیچکسی مربوط نیس

اون حق نداره اجازه نده مرد در صورتی میتونه اجازه ی کار نده که شغل خانومش خلاف شرع و عرف باشه در غی ...

متاسفانه میتونه اجازه نده

حق اشتغال خانم‌ هم منوط به شرایطی هست که گفتید. چه رسد که اجازه هم نداشته باشه

پی‌نوشت: امضاتون خیلی باحاله 😂

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
متاسفانه میتونه اجازه نده حق اشتغال خانم‌ هم منوط به شرایطی هست که گفتید. چه رسد که اجازه هم نداشته ...

خب منم همینو گفتم دیگه

در صورتی میتونه اجازه نده که ثابت کنه شغل خانومش خلاف شرع یا عرف باشه

مثلا محیط ناسالم یا شغل خشن مردونه و....

وگرنه حق نداره اجازه نده

میدونی چرا مردای خسیس بدتر مخالفت میکنن با شغل زن؟ چون لذذذذت میبرن یه نفر مدام التماسشون کنه واسه پول

چون حس سلطه و برتری میکنن وقتی میبینن پول ندن طرف دست و پاش بسته میشه و مجبوره حرف شنوی کنه

وگرنه اکثر مردای مرفه خانوماشونم شغل خوب دارن 

خب منم همینو گفتم دیگه در صورتی میتونه اجازه نده که ثابت کنه شغل خانومش خلاف شرع یا عرف باشه مثلا ...

حرف شما کاملا درسته. اصلا اینکه زن مستقل بشه برای مردی که ذات خوبی نداره جالب و خوشایند نیست. ولی درخصوص اینکه میگید حق نداره اجازه نده فقط در یه صورت درسته. اونم اینکه خانم جزو شروط ضمن عقدش حق اشتغال باشه که اونم به تنهایی کافی نیست. باید تو دفترخونه وکالت بده همسرش. در اونصورت فقط وقتی میتونه مانع اشتغال خانم بشه که شغل بدی باشه شغل خانمش

ولی اگر اقدامات بالا انجام نشده باشه. مرد به صورت بای-دیفالت بعد ازدواج حقوق انسانی زن رو به مالکیت خودش درمیاره و کاملا میتونه برای کار کردن یا نکردن خانم تصمیم بگیره

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!