2777
2789

پسر م‌سه و نیم سالشه..مریض شده باید آزیترو بخوره نمیخوره بزور میدم میاره بالا با هر چی قاطی میکنم نمیخوره😒😒...الان  از دیروز حتی چایی هم نمیخوره فک میکنه دارو هس... دکتر گفت امروز اگه نخوره باید بستری کنم وریدی آنتی بیوتیک بزنن...پسر منم سابقه اینو داره که بترسه تشنج کنه قبلا پاش یه بار شدید خون اومد غش کرد میترسم سرم بزنن تشنج کنه ای خدا😟😟😟😟چکنم 

یه لحظه نگهش دار با سرنگ  بریز تو دهنش 

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازیترو طعم دار نیست تو داروخونه؟نمیشه جاش سفکسیم بخوره؟

نمیتونی تو ی قاشق سوپ حل کنی یا تو لیوان عروسکی نی دار بریزی؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ای وای 

برعکس پسر من انقدر خوب دارو میخوره 

ببین اون دارو هایی ک گلوی بچه رو میسوزونه باید آروم بدی پسر منم ی دارو داشت خیلی بد مزه بود یادم نیس چی بود ی دفه میریختم تو حلقش بالا میاورد کلی کم کم ک میریختم بالا میاورد با سرنگ کم کم بریز

تو سرنگ بریز بعد بریز تو حلقش . خیلی راحت😁

انقد عق میزنه که بالا بیاره دیشب ۵ دقیقع تمام انقد عق زد که هر چی بود اورد بالا...شکم خالی هم دادم ...اصلا از اون بد دارو هاست

ای وای  برعکس پسر من انقدر خوب دارو میخوره  ببین اون دارو هایی ک گلوی بچه رو میسوزونه ...

ماشالله خداروشکر کن عزیزم بچه خوب نعمتیه..😙.پسرمن دارو خوشمزع هم نمیخوره کلا مریض میشه وحشتناک لجباز میشه...😑

ازیترو طعم دار نیست تو داروخونه؟نمیشه جاش سفکسیم بخوره؟ نمیتونی تو ی قاشق سوپ حل کنی یا تو لیوان عر ...

سفکسیم میتونم یجور بدم تلخ نیس ولی دکتر میگه عفونت ریه هس باید آزیترو بخوره...