2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چه سایتی برا میانترم میگیری؟؟ یعنی کتاب نمیخری؟

نه کتاب نمیخرم،یا از کتابخونه میگیرم یا تو گوگل میزنم جزوه فلان درس از فلان استاد برام بالا میاره

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
اصلا کتاب نمیخونی؟؟؟نمره هات چطوره؟همرو قبول میشی؟

والا من ترم بهمن و ترم تابستون بیشتر نرفتم،ولی خدا رو شکر نمره هام بد نیست

اوه خیلی میشه که من وقت نمیکنم هم کتاب بخونم هم این همه نمونه سوال

عزیزم برای پایان ترم نمونه سوالات اکثرا تکرار میشه تو از سال 93 به بعد بخونی کافیه

عزیزم برای پایان ترم نمونه سوالات اکثرا تکرار میشه تو از سال 93 به بعد بخونی کافیه

راستش من‌همیشه واسه پنج شیش ترم گذشته رو میگیرم ولی باورت میشه فقط یکی دوتا سوالش میاد خیلی کمه که

..💔

صددرصد بهتره خیالت راحت میشه که پاسی و میتونی دیگه برای نمره بهتر بخونی

میگم باید معدل بالای ۱۷ باشه ک بتونیم ۲۴ واحد برداریم؟؟؟

بعد یه سوال دیگه نظرت درمورد ترم تابستون چیه من چون میخوام زود‌ تموم کنم میخوام ترم تابستونم بردارم 

..💔

راستش من‌همیشه واسه پنج شیش ترم گذشته رو میگیرم ولی باورت میشه فقط یکی دوتا سوالش میاد خیلی کمه که

نه نگاه از سال 93 به بعد رو بخون اگر وقت کردی 92 یا قبل رو هم بزن ولی از 93 به بعد مهمه،ی کاغذم کنارت بذار هر تستی رو زدی نکته اون تست رو یادداشت کن هم تو ذهنت میره هم میبینی که چقدر از تستا تکراریه و راحت ازش میگذری

میگم باید معدل بالای ۱۷ باشه ک بتونیم ۲۴ واحد برداریم؟؟؟ بعد یه سوال دیگه نظرت درمورد ترم تابستون چ ...

آره باید بالای 17 بشی 

ببین منم شرایطم مثل توهه میخوام زود تموم کنم بخاطر همین امسال تابستان رو گرفتم ولی طبق تجربه بهت میگم من هرچی سوالای تابستان رو نگاه کردم نمیدونم چرا ولی نسبت به ترمای دیگه سخت تره،حتی امسال جوری بود که خودم میگفتم فقط پاس بشم نمره اش مهم نیست و اینکه میانترم نداری واقعا سخته نمره یک امتحان از 20 سنجیده میشه نه از 12