2777
2789
عنوان

خانومای اشنا ب قانون بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 29 پست
پسر. 2 سال

پسر در سن ۱۵ سالگی از حضانت خارج میشه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر الان مرتب نبینیش بعدا ارتباطتون مشکل میشه 

حالا تواین مدت هر کدوم هم ممکنه ازدواج کنین 

طلاق با بچه خیلی پیچیده ست

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اگر الان مرتب نبینیش بعدا ارتباطتون مشکل میشه  حالا تواین مدت هر کدوم هم ممکنه ازدواج کنین&nbs ...

رفتم ی شهر دیگ. درماه 4 روز میتونم ببینمش. البت تا1 سال ایجورم بعدش میام نزدیکش

پسر ۱۴ سال و ۷ ماهش باشه دخترم ۹ سالش باشه خودش میتونه انتخاب کنه با کی باشه 

ولی اگه شوهرتو اعتیاد شدید داشته باشه.اگه شغلی داشته باشه ک امکان صدمه زدن ب فرزند شما رو داشته باشه مث مواد فروشی.اگه جایی زندگی کنه ک منافی عفت باشه مث مکانی ک بد باشه.شما میتونید همستونو سلب حضانت کنید.البته اینا رو باید با مدرک ثابت کنید الکی نیست.یا ثابت کنید همسرتون توانایی نگهداری بچه رو نداره.الان بچه رو خودش نگه میداره؟

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
رفتم ی شهر دیگ. درماه 4 روز میتونم ببینمش. البت تا1 سال ایجورم بعدش میام نزدیکش

امیدوارم همه چیز براتون خوب پیش بره

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست