من یه دختر یکساله شیطون و بد قلق دارم خیلی جیغ میکشه و دایم بهم چسبیده همینکه غذا درست کنم خیلیه برا همین خونم به خاطر بچم بهم ریحتس نمیرسم مرتب کنم دیشب مادرشوهر سر زده اومد خونم اینم بگم اون طبقه پایین من بالا ولی هیچ وقت نمیاد خونم همش ما بايد بریم سرش اصلا بچم را هم بغل نمیکنه خلاصه اومد بالا خوبه بهم ریخته بود گفت خونه باید تر گل ورگل باشه چرا بهم ریخته منم اصلا جواب بلد نیستم هیچی نگفتم اما خیلی ناراحت شدم خیلی صبح بیدار شدم بچم را بردم پيشش گفتم نگهش دارید تا من خونما ترگل ورگل کنم اومدم بالا تمییز کاری بعد یک ساعت رفتم دنبال بچم بیچاره اش کرده بود تمام گل هاش را کنده بود وای قیافش دیدنی بود اینقدر خوشحالم که نهایت نداره بلخره فهمید آدم بچه دار خونش نا مرتب میشه
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب خواهر شب وقتی بچه خوابید خونه رو مرتب کن یا مثلا سشوار یا جارو برقی روشن کن بزار کنار بچه یا خوراکی بزار براش کاراتو بکن
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍