2777
2789
عنوان

حال مادرشوهرم رو گرفتم بیاید تو خوشحالیم شریک بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 47 پست

تبریک میگم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خواهر شب وقتی بچه خوابید خونه رو مرتب کن یا مثلا سشوار یا جارو برقی روشن کن بزار کنار بچه یا خوراکی بزار براش کاراتو بکن

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
روزی ی ساعت ببرش پایین. گاهی برو خرید برو پیاده روی خونت و مرتب کن و ... خلاصه استفاده کن از حضورش

همینو گفتم بش گفتم از این به بعد صبا میارمش پایین تا به کارآم برسم غذا بپزم شمام حوصلتون سر نره 

ولی حالاخودمونیم ها منم که مادرشوهرت نیستم بتونی بچه روبیاری پیشم😁😁😁اگه بخوای میتونی خونه رومرتب کنی ها.الان همه ی بچه ها اینطورین دیگه.ولی درکل خوب کاری کردی🙃🙃🙃

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
خب خواهر شب وقتی بچه خوابید خونه رو مرتب کن یا مثلا سشوار یا جارو برقی روشن کن بزار کنار بچه یا خورا ...

هدف تمیز کردن خونه نبوده هدف حال گیری مادر شوهر بوده اومده اینو بگه راهکار نمیخواد که

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....