sanazy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 258 عنوان هرماه دنبال علائمم 114 بازدید | 22 پست سلام دوستان من طبق ماه گذشته بايد امروز پريود ميشدم كه نشدم هنوز،تو اقدامم ..الان بيبي چك گذاشتم 😭😭😭منفي بودچرا بببي چك خيلي ها اينقدر زود نشون ميده خدايا اين ماه خيلي اميدوارم خيلي براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿 1398/08/11 | 11:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mona29 عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1286 ایشاالله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...
sanazy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 258 ایشاالله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم ممنونم عزيزم انشااللهراستش دلم گرفته نميدونستمم با كي حرف بزنم😔😔اومدم اينجا براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿
mona29 عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1286 ممنونم عزيزم انشاالله راستش دلم گرفته نميدونستمم با كي حرف بزنم😔😔اومدم اينجا کار خوبی کردی خچب بعضی ها دیر نشون میده امیدوار باش تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...
sanazy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 258 عزیزمممم ان شاءالله بارداری توکلت برخدا باشه ممنونم انشاالله عزيزم براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿
sanazy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 258 کار خوبی کردی خچب بعضی ها دیر نشون میده امیدوار باش نميدونم شايد كاش من جز اون دسته اي بودم كه زود نشون ميداد براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿
sanazy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 258 هيچ وقت قبل از پريود تاحالا سينه درد به اين شكلي كه الان دارمو نداشتمنميدونم جز علائمه توهمه دلخوشي الكيهخستم خيلي خستم براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿
mona29 عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1286 هيچ وقت قبل از پريود تاحالا سينه درد به اين شكلي كه الان دارمو نداشتم نميدونم جز علائمه توهمه دلخوش ... منم خسته ام...ولی امیدوارم شما حامله باشین😘😘 تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...
mona29 عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 1286 بهم خبر بده هروقت مثبت شد تو مرا جانی وجهانی چه کنم جان وجهان را...
sanazy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 258 بهم خبر بده هروقت مثبت شد حتما عزيزم حتما براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿
sanazy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 258 منم خسته ام...ولی امیدوارم شما حامله باشین😘😘 شمام منتظر ني ني هستين؟؟ براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 هيچ وقت قبل از پريود تاحالا سينه درد به اين شكلي كه الان دارمو نداشتم نميدونم جز علائمه توهمه دلخوش ... 😔😔 عزیزم انشاالله به زودی باردار شیچند وقته اقدامی؟ خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧
sanazy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 258 😔😔 عزیزم انشاالله به زودی باردار شی چند وقته اقدامی؟ ممنونم عزيزم تقريبا يكساله ميدوني بعد از اين همه كه از ازدواجم ميگذرهسوهرمو راضي كردم به بچه دار شدناز سنم نگرانمهمش ميگن بهش فكر نكن مگه ميشه آخه😔 براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 ممنونم عزيزم تقريبا يكساله ميدوني بعد از اين همه كه از ازدواجم ميگذره سوهرمو راضي كرد ... منم بعد از ۴ سال ونیم شوهرمو راضی کردمبعد از ۶ ماه با کلومیفن باردار شدم ۲ ماهم بود سقط شد😢برای بارداری بعدی خیلی استرس دارم😔منم تفاوت سنیم با شوهرم زیاده دوست ندارم خیلی سنش بره بالا خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧