همین یک ماه پیش مهمون داشتم گفت چه خوب که بچه ات نمیگه میخام برم بیرون یا برای باباش گریه کنه بره جاش ) مغازه سر خونه اس) از همون روز بچه ام یکسره گریه بهانه باباش داره ی لحظه غافل بشم میبینم نیس رفته بیرون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثل ما ب قرآن هروقت مادرشوهرم مارو میبنه یا دعوا میکنیم یا من مریض میشم
والا به قرآن یه جوری ارث باباشونو ازما میخوان انگار خودشون عروس کسی نبودن و نیستن و شوهر اونا مامان بابا نداشته . ما اولین عروس رو زمینیم و تو خباثت لنگه نداریم پسسسسسس کوفتمون بشه این خوشیامون
چی گفتم😂😂😂😂
به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من💕
دختر عمه شوهرم اینطوریه چندسال پیش ماشین گرفته بودیم میخاستم برم جایی تو کوچه بود خیره شد داشت نگاه میکردم بهم ی درصد فکرم نرسید حداقل ایت الکرسی چیزی بخونم ده دیقه بعدش تصادف کردم 18 چرخ از پشت زد ماشین چرخیدسمت راننده ماشین جمع شد 😥از اون موقع هر وفت ببینمش برمیگردم خونه یکم صبر میکنم بعد میرم 😣