2777
2789
عنوان

کیا به چشم خوردن زندگی و زن و شوهر معتقدن یا نمونه اش رو دیدند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4456 بازدید | 48 پست

همین یک ماه پیش مهمون داشتم گفت چه خوب که بچه ات نمیگه میخام برم بیرون یا برای باباش گریه کنه بره جاش ) مغازه سر خونه اس) از همون روز بچه ام یکسره گریه بهانه باباش داره ی لحظه غافل بشم میبینم نیس رفته بیرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما طبقه بالای پدرشوهرمیم آقا هر وقت میخوایم با شوهرم بریم بیرون قبلش میری اونجا سر بزنیم ،بعدش ...

مثل ما ب قرآن هروقت مادرشوهرم مارو میبنه یا دعوا میکنیم یا من مریض میشم

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝

من 

مادرم بیماری ناعلاج گرفت

تو بهترین جای شهرخونه ی بزرگ داشتیم دوتابچه بودیم ومادرم سرسومی بارداربود

ازاون روز ک بنایی کردیم پشت هم اتفاق افتاد برای داداشام هردو برای مادرم 

برای جهازکشونمم این رخداد پدرم یهوحالش بدشد بستری شد 

حس قشنگیه زن بودن واسه مردی که دنیاته  

چشم زخم وجود 

خواندن ایه الکرسی 

چهار قل 

وان یکاد 

گفتن ذکر ماشاالله لاقوه الابالله العلی العظیم 

صدقه ب نیت سلامتی امام زمان عج 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
مثل ما ب قرآن هروقت مادرشوهرم مارو میبنه یا دعوا میکنیم یا من مریض میشم

والا به قرآن یه جوری ارث باباشونو ازما میخوان انگار خودشون عروس کسی نبودن و نیستن و شوهر اونا مامان بابا نداشته . ما اولین عروس رو زمینیم و تو خباثت لنگه نداریم پسسسسسس کوفتمون بشه این خوشیامون

چی گفتم😂😂😂😂

به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من💕
سعی کن یادت نره بعضیا واقعا انرژی شون منفیه

دختر عمه شوهرم اینطوریه چندسال پیش ماشین گرفته بودیم میخاستم برم جایی تو کوچه بود خیره شد داشت نگاه میکردم بهم ی درصد فکرم نرسید حداقل ایت الکرسی چیزی بخونم  ده دیقه بعدش تصادف کردم 18 چرخ از پشت زد ماشین چرخیدسمت راننده ماشین جمع شد 😥از اون موقع هر وفت ببینمش برمیگردم خونه یکم صبر میکنم بعد میرم 😣

من تجربشو دارم...

از زمیکه اینستامو حذف کردم و فک‌و فامیل عکسهامونو‌نمیبینن،زندگیمون خیییییلی ارومتر و شیرینتره.اول اعتقاش نداشتم و میخندیدم به اینجور چیزا،ولی مادر شوهرم گفت حسود زیاده،عکسهای قشنگ باهم‌میذارین،از جشنهاتون،مسافرتهاتون میذارین،ممکنه چشتون بزنن.راست میگفت.