2777
2789
عنوان

کیا به چشم خوردن زندگی و زن و شوهر معتقدن یا نمونه اش رو دیدند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4455 بازدید | 48 پست

من الانم دو روزه قهریم☹☹

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

من معتقدم 

زندگی خودمون الان چشم خورده

ما یه زندگی ساده داریم

خونه و ماشین ساده و جفتمون خیلی کار میکنیم و شاغلیم 

ولی انگار به چشم اومدیم 

بیماری بدی یهو درگیرمون کرد و حدود یک میلیارد ضرر مالی هم بهمون رسیده

قربونی کردن و چارقل خوندن و توکل به خدا بلدیم 

از یه نفر که اهل دعا نویسی هست میترسم 

نمیدونم باید دیگه چه کنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به قرآن یه جوری ارث باباشونو ازما میخوان انگار خودشون عروس کسی نبودن و نیستن و شوهر اونا مامان ...

بخدا همسرم هم پی ب این قضیه برده هروقت مادرشوهرم رو میبنیم صدقه میده و اسپند دود میکنه ميگه باید واست دعای چشم زخم بگیرم خخخخخخخخخخخ😂😂😂😂

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝

برادر همسر من تو ایام محرم نذری میداد مثلا دویست سیصد نفر خانوم دعوت میکرد مسجد نهار میداد. همون سال برادر شوهرم بدجوری مریض شد از سال بعدش دیگه قطع کردن نذری رو کفتن که چشم میزنن مارو

من باردار بودم و سر چشم بچه مو از دست دادم،😢😢😢😢😢😢جالبه همون لحظه به شوهرم گفتم که یه انرژی منفی از طرف فلانی که مهمونشون بودیم حس کردم،چشم غره رفت و وقتی اومدیم خونه بهم گفت که خیالاتی شدم و ول کنم این حرفها رو،شب خوابیدیم .و صبح بدبختی ما شروع شد😢😢😢😢

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

یکی از فامیلامون زن و شوهر اینقدر باهم خوب بودن مرده اصلا نمیذاشته زنش ظرف حتی بسوزه یک شب یه خانم از اقوامشون میاد خونشون میبینه مرده رفته ظرف بشوره به خانمه میگه خوشبحالت چقدر دوستت داره فردا صبحش که از خواب پا میشم یه دعوای حسابی میکنن الان سر طلاق هستن

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔
من باردار بودم و سر چشم بچه مو از دست دادم،😢😢😢😢😢😢جالبه همون لحظه به شوهرم گفتم که یه انرژی منف ...

خدا اينجور ادما رو نیست نابود کنه😩😩

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
برادر همسر من تو ایام محرم نذری میداد مثلا دویست سیصد نفر خانوم دعوت میکرد مسجد نهار میداد. همون سال ...

آخ آخ یادم اومد ما سال اول آش نذری دادیم عاشورا هیچ کسم دعوت نکردیما دوتا خاله هام همینجوری سر زدنی اومدند فقط

آقا از اون سال ما برعکس رفتیم به جای پیشرفت 

ما دوتا ماشین داشتیم یه موتورم خریده بودیم 

پرسید موتور خودتونه گفتم آره یه نگاه کرد وتماااااااااااااااااام

امااونا که چشمشون انرژی منفی داره بنظرم دست خودشون نیس،اما یه چی ام شنیدم میگن اوناکه ب اصطلاح چشمشو ...

بابا این خاله من یه فرشته است بخدا اما من چند بار حس انرژی منفی اش رو حس کردم مامانمم حس کرده