سلام دوستان من یه مادرشوهر دارم خیلی اذیتم میکنه قبلا تاپیکشو زده بودم چیکارم میکرد بد همه بچه هاش ازش فراری ان من اوردم ۱۰ روز نگهش داشتم با خوبی و خوشی در صورتی ک شوهرم میگفت ولش کن دیگه نیارش سخته چون با واکر راه میره خلاصه آوردمش حمومش کردم از قصد میشست زمین من بلندش کنم چون منم سزارین کردم و چشمم رو لازک کردم نباید چیز سنگین بلند میکردم ولی مجبور بودم جون تف سربالا بود میرفت دستشویی میومد میشست روی مبل با شلوار خیسش شلوار عوض میکرد باز میریختم تو خودم چیزی نمیگفتم بد میبردم دکتر میووردمش با ویلچر روز بد مرکز خرید میبردمش بد ک رفت خونش ساعت ۱شب زنگ زد بیا شب نشینی منم با بچه ۱۷ ماهه نمیتونستم برم گفتم کوچه خلوت خفتم کنن این بشه گوشی رو قطع کرد روم بد منم قهر کردم نرفتم تااینکه دوباره دلم سوختش زنگ زدم تیکه هاش رو شروع کرد به همه گفته بود عروسم نشسته همه جا گفته ۱۰ روز نگهش داشتم خداشاهده من نگفتم شوهرم گفته بود مامان ۱۰ روز نگهت داشتیم ب ۸ تا بچه دیگه ات بگو مگه فقط ما هستیم گفته بود به شوهرم پول این ۱۰ روز چقدر میشه حساب کنم خیلی بهم برخوردش ک پشتم نشسته حرف زده رفتم خونش غیبت منو پشت سرم با مستاجرش میکرد بد میگفت موقع خوردن میان نمیان یه جارو بکنن بازم حرص خوردم دوباره دیشب رفتم خونه جاریم گفته بوده جلو جاریم و مستاجرش کاش برای پسرم فلانی رو گرفته بودیم پسرم حیف شد درصورتی ک خداشاهده همش خوبی میکنیم بهش ،دلم خیلی شکست بااینکه از پسرش سرترم ۱۱سال کوچیکترم از پسرش همه به من میگن حروم شدی رفتی به این خیلی دارم حرص میخورم بنظرتون چیکار کنم چی بگم به این نفر؟؟؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم دستت درد نکنه ولی ادم که پیر بشه و پا به سن بزاره عین بچها میشه نمیشه که انداختش دور بالاخره اونم مادره ولی یکم باهاش سنگین باش یع مدت تا قدر عافیت دستش بیاد اگه هم گفت چرا ناراحتی بگو میتاجرت و جاریم اومدن این حرفا رو گفتن من ازتون انتظار نداشتم حرف رو اگه به موقع نزنی از دهن میوفته
کسیو جدی نگیرید،چراشم از کسایی که جدی گرفتن بپرسید؛