2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

188 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

دختر من ۲۰ روزشه و زردی داره هنوز 

عدد زردیش ۱۰ هستش 

روز پنجم تولدش دستگاه گذاشتیمش یکم پایین اومد ولی الان هنوز زردی داره 

چرا طولانی شده 

دوستانی تجربه دارن تا کی ممکنه ادامه داشته باشه زردی ؟ 

قطره بیلی ناستر و قرص هم بهش میدیم 

همینطور ترنجبین ولی نمیدونم چرا تموم نمیشه 

عزیزم اگر حس میکنی که زیاده با دکتر مشورت کن و منطقی ترین راه اینه بیمارستان بستری بشه که دستگاه سر ساعتای خاص بالای سرش باشه و چک بشه کامل زردیش از کنارش راحت نگدر برای بچه خطرناک حتما با دکترش مشورت کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرماخوردگی که نیست زمان داشته باشه باید انقد مراقب باشید تا بالاخره خونش تضفیه بشه. ولی دیدم نوزادایی که تا دو ماهم طول کشیده زردیشون

لطفا حتما حتما مراقب غذاهایی که خودت میخوری باش و اگه خدای نکرده بالاتر رفت و دکتر خواست بستریش کنه مقاومت نکن و اجازه بده بذارنش تو دستگاه چون واقعا شوخی نیست این قضیه 

سرماخوردگی که نیست زمان داشته باشه باید انقد مراقب باشید تا بالاخره خونش تضفیه بشه. ولی دیدم نوزادای ...

نه دکتر بگه که مقاومت نمیکنم تحت نظر دکتره ولی گفتش فعلا با دارو ادامه بده

نه دکتر بگه که مقاومت نمیکنم تحت نظر دکتره ولی گفتش فعلا با دارو ادامه بده

پس نگران نباش عزیزم درسته سخته و آدم اعصابش همش درگیره ولی وقتی تحت نظر باشه مشکلی پیش نمیاد. منم واسه کوچولوت انرژی مثبت میفرستم زودتر خوب شه 😍😍😍🌸🌸🌸🌸