2777
2789
خودشت هویج و لوببا سبز چطوریه خوشمزست؟

خورش هویج شوهرم نمیخوره بنطر من خوبه چون هویج دوست دارم

خورش لوبیا هم سلیقه ایه

خورشتش لوبیا سبز و گوشت و هویجه با ادویه و رب و اینا

کنارش هم سیب زمینی نگینی سرخ شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورش هویج شوهرم نمیخوره بنطر من خوبه چون هویج دوست دارم خورش لوبیا هم سلیقه ایه خورشتش لوبیا سبز و ...

بجا سیب زمینی سرخ شده سیب زمینی نگینی رو به خود خورشت تو یه ربع اخر اضافه کن میبینی چقد خوشمزه تره باعث لعاب خورشت و لذیذترشدنش میشه

لوبیا سبز 

خب عزیزم پیاز داغ رو اماده کن و گوشتو تفت بده و ادویه بزن اگه گوشت بره هست با موادت بزار بپزه اگه گوشت گوساله است بزار اول بپزه ی دوساعت بعدم هویج نگینی خردشده و لوبیا سبز خرد شده به اندازه یک سانت رو بریز داخلش و بزار بپزن و جابیفتن و بعد۲۰ دقیقه اخرهم سیب زمینی نگیتی خرد شده رو بریز داخلش تا بپزه .چلشنی هم سلیقیه ایه میتونی اب لیمو یا ابغوره بزنی و رب و نمک