2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مانع که بستگی به خودت داره بعضی ها میذارن مهد کودک و پیش خاله و مادربزرگ و... 

ولی من به شخصه بچه دار بشم پیش هیشکی نمیذارمش 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

من کارمند پیمانی شهرداری بودم قراردادی بعد حاملگی کسی اوردن جام و با این که پارتی داشتم میتونستم برم ...نرفتم افسردگی بعد زایمان گرفتم بعدم بچه کوچیک زمستون زایمان کرده بودم خلاصه نرفتم و احتیاج به پولش نداشتم الان چهارسال گذشته پشیمون نیستم چون دلم نمیاد واقعا پسرمو پیش کسی بذارم ...از طرفی 

خواهرشوهر ده ماه پیش زایمان کرده الان میره سرکار دخترشو میذاره پیش مادرشوهرم وای که یه بار صبح رفتم دیدم چقدر بچه میچرزه گریه غذا شو نمیخورد شیشه هم نمیگیره واویلا یه وضعی سیاه میشد از گریه اصلا داغون .....پدرشوهر عصبی شده بود مادرشوهرم میگفت کار هر روزمه .

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
من کارمند پیمانی شهرداری بودم قراردادی بعد حاملگی کسی اوردن جام و با این که پارتی داشتم میتونستم برم ...

اره دقیقا منم نمیتونم حتی یه ساعتم پسرمو دست کسی بدم.... همین باعث میشه نتونم برم ادامه تحصیل بدم یا برم سرکار