2777
2789
عنوان

هدیه بی موقع

223 بازدید | 44 پست

یه انگشتر مجلسی داشتم فروختم برای همسرم گوشی خریدم 

جلو من به خانوادش گفت خودم خریدم 

نگفت من براش هدیه خریدم

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده نباید اینطور میگفت 

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!

منم شوهرم اینطور میگه ولی باشوخی بعدش کلی ازم تشکر میکنه جلو خونوادش 

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!
دلم شکسته

تابشه دفعه اخرت ازاین کارا کردی من بودم باخنده میگفتم عزیزم چقدفروتنی تونمیخوای بگی من خریدم که ازم تشکر نکنن خجالت بکشم😉وازاین جورحرفا تا خودش خجالت زده بشه

if you can't be kind,be quiet😏

یه زن فقط باید محبت کلامی بکنه ، نه بیشتر

عیبی نداره یه تجربه شد براتون . شخصیت مردها با ما خانم ها متفاوته ، دلگیر نشید. ارزش هدیه اتون رو هم از بین نبرید ، 

برای دفعه های بعد یادتون باشه این کار رو نکنید

سلام😊