2777
2789
عنوان

هدیه بی موقع

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 44 پست
اگه شاغلی بله حق با شماست ولی در غیر این صورت پولی که پس انداز میکینی درواقع حقوق شوهرت هست البته خ ...

پولیه ک هر ماه بهم میده پس دیگه پول شوهرم نیست منم از زندگیش سهمی دارم نفقه هم حق شرعی و قانونیه

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت با توجه به شناخت از خانواده اش حرف زده مثلا فکر کرده بگه...میگن مگه خودش کار میکنه پول خودت ب ...

منم همین فکر کردم.‌ 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
از پول کی؟ خودت یا شوهرت؟ اونم‌چند میلیون. 

پولی ک شوهرم بهم میده یعنی دیگه مال منه 

می تونم خرج خودم ولی پس انداز میکنم 

نفقه حق قانونی هر زنیه

پولیه ک هر ماه بهم میده پس دیگه پول شوهرم نیست منم از زندگیش سهمی دارم نفقه هم حق شرعی و قانونیه

از نظر من کلا وقتی یه نفر برای زندگی داره کار میکنه پول برای یه نفر خاص نیست برای زندگی هست

البته این در مورد کار کردن زن فرق میکنه(منم شاغل نیستم البته ولی خوب نظرم اینه)

شاید شوهرت نمیخواد کسی بدونه هرماه مقداری پول به شما میده...

از نظر من کلا وقتی یه نفر برای زندگی داره کار میکنه پول برای یه نفر خاص نیست برای زندگی هست البته ا ...

همه این حرف هارو قبول دارم 

اما در اون لحظه شکستم وقتی همسرم جلو خانوادش گفت خودم گوشی خریدم پیش دوستم 

اما یک ساعت بعد حرفشو عوض کرد گفت خانمم خریده 

اما خانوادش تیزن متوجه دو حرفی شدن ب رومون نیاوردن

محبت کردن به همسر خیلی هم خوب و پسندیده اس ، اینکه به شوهر محبت کنی پررو میشه هم درسته هم غلط ، غلط هست چون اساس زندگی مشترک بر محبت بنا شده اونم محبت بی حساب کتاب و بیدریغ ، درسته چون نوع محبتی که انجام دادیم اشتباه بوده .

زن صرفا باید محبت کلامی بکنه ، کار راه بنداز مرد نباشه ، پول خرج نکنه برای شوهر .

صا دق باشه ، وفادار باشه ، همراه و همدل باشه ، زبان مهربان و خوشی داشته باشه ، ظاهر و باطنش برای محبت یکی باشه ، همه ی اینها باشه یه خانم ولی یه خط گنده دور محبت عملی بکشه ، 

سلام😊 
ببین کلا این حرفها اگه گفتی مثلا نگو انگشتر فروختم باید با هم صحبت کنین چی بگی پس؟ به دل نگیر البت ...

ببخشید ولی من احمققم 

دیشب داشتم فکر میکردم چند وقت دیگه روز مرده چی براش هدیه بگیرم

چند ماه قبلم تولدش بود کلی از پس اند ازمو خرج کردم

ببخشید ولی من احمققم  دیشب داشتم فکر میکردم چند وقت دیگه روز مرده چی براش هدیه بگیرم چند ماه ...

خوب درصورتیکه شوهرت هم همین طور خرج میکنه برای مناسبت ها ایراد نداره

البته از پس انداز خرج کردن ایراد نداره ولی طلا هیچ وقت نفروش

خوب درصورتیکه شوهرت هم همین طور خرج میکنه برای مناسبت ها ایراد نداره البته از پس انداز خرج کردن ایر ...

هیچ وقت این کارهارو برام انجام نداده 

میگم اینکارو بکنم شاید اونم یاد بگیره