آسوووو مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1899 عنوان من میتونم... 470 بازدید | 18 پست دوستان دارم آماده میشم برم پیاده رویخواهش میکنم همتون دعا کنید منم بتونم لاغر شم تا با همسرم بتونیم زندگی بهتری داشته باشیملطفا برام ی صلوات بفرستیدامیدوارم در این صبح زیبا همه اونایی ک این متنو خوندن ب آرزوهای زیباشون برسن.آمین 1398/08/11 | 05:23 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرmama عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 7894 آفرین 😚😚😚😍😍يعنی چون توپل هستی نمی تونی زندگی خوبی با همسرت داشته باشی 😐 قربان وفای سگ ♥️
دلبرmama عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 7894 اسی با اجازه شما داشتم تاپیک قبلی رو می خوندم خواهر شوهرت چی شد ... خیلی بیشعور بودن 😐با اون برادر شوهرت قربان وفای سگ ♥️
آسوووو مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1899 آفرین 😚😚😚😍😍 يعنی چون توپل هستی نمی تونی زندگی خوبی با همسرت داشته باشی 😐 من ک میتونم.ولی اون میگه اگ تو لاغر بشی من زندگیمو رابطمو همه چیم بهتر میشهب زبون نمیگها غیر مستقیم میگهنثلا میگه بیا دوتامون بریم باشگاه تا انداممون خوب بشهخب اون ک خوبه منظورش لاغر منه
آسوووو مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1899 قطعا لاغر میشی با پیاده روی و رژیم مررررسی عزیززززم
آسوووو مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1899 من با رژیم و پیاده روی۱۶ کیلو کم کردم آفرررررین عزیزززززمواقعا عالیهایشالا منم همیقدر کم کنملطفا اگ میشه بهم بگو چ کارایی زیاد رو لاغر شدنت اثر گذاشت
آسوووو مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1899 اسی با اجازه شما داشتم تاپیک قبلی رو می خوندم خواهر شوهرت چی شد ... خیلی بیشعور بودن 😐با اون برادر ... هیچی عزیزم.باورت میشه دیگه یادم رفته بودرابطمون عادیه زیاد نمیرمو بیاماما شوهرم هر لحظه خونشونهو هر دیقه زنگش میزننبا برادرشوهرمم عادی هسیم.جاریم خیلی خوبه تقریبا در هفته چندبار پیش همیم پیاده روی و باشگاهمم با جاریم میرم
دلبرmama عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 7894 هیچی عزیزم.باورت میشه دیگه یادم رفته بود رابطمون عادیه زیاد نمیرمو بیام اما شوهرم هر لحظه خونشونهو ... عزیزم انشالله همیشه موفق باشی 😊 قربان وفای سگ ♥️
خخخخخخخخخخخخخخخخ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 54 ان شالله موفق بشی گلم.فضولی نباشه میتونم بپرسم قد و زنت چقده مرد باشی یا زن بالاخره میمیری انسان باش تا جادوانه بمانی....
آسوووو مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1899 ان شالله موفق بشی گلم.فضولی نباشه میتونم بپرسم قد و زنت چقده عزیزم قدم ۱۶۸ هسوزنمم الان فککنم ۹۵ متاسفانهاما با تلاشم اگ بشم ۷۰ میشم مانکن
صبای عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 631 عزیزم قدم ۱۶۸ هس وزنمم الان فککنم ۹۵ متاسفانه اما با تلاشم اگ بشم ۷۰ میشم مانکن سلام گلم برو فیتنسمن با فیتنس شدم ۵۸ کیلو قدم ۱۶۷البته الان به خاطر داروهای بارداری و بخور و بخواب شدم ۶۳ کیلودعا کن زیاد نشم خدایا به به حق علی اصغر امام حسین به همه ی منتظرا نینی سالم و صالح بده. تعجیل در فرج امام زمان صلوات..به زودی مامان میشم😙😍
آسوووو مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1899 سلام گلم برو فیتنس من با فیتنس شدم ۵۸ کیلو قدم ۱۶۷ البته الان به خاطر داروهای بارداری و بخور و بخو ... آره شنیدم ک فیتنس خیلی خوبهمتاسفانه خونمون تو روستا هس.اینجام غریبمبا زور اجازه دادن با جاریم برم باشگاه چون جوش کوچیکه.حالا فردا ب مربیم میگمخوشبحالت نسبتت ب قدت اندامت عالیهشما چند کیلو کم کردین؟