2777
2789
عنوان

این آقا چه شخصیتی داره؟

219 بازدید | 28 پست

اگر بهتون بگه از دریا میترسه نه از غرق شدن ،بگه از دریا میترسم چون خیلی بزرگ و احساس میکنم تنهام تو دنیا 

یه ترس پنهان از تنهایی داره؟یا کسی از قبل تنها گذاشته بوده؟یا اینکه آدم برون گرایی و از تنهایی میترسه واقعا مغزم هنگ کرده 

کسی میتونه بگه چه جور شخصیتی داره؟

I'd walk straight through the bullet😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا رو با حرفاشون نمیشه شناخت.با اعمالشون باید بشناسی.تو دوران آشنایی جفنگیات زیاد میگن.زیاد پیگیر ...

😅😅😅👍👍👍عالی بود میترسم روانی از آب در بیاد 

این یه مبحث روانشناسیه

دقیقا همین

میتونی راجع بهش مطالعه کنی

تصور ما ادما از دریا تصورمون نسبت به زندگیه

مثلا خودت

الان یه دریا رو تصور کنی دوست داری دریا چه شکلی باشه؟

نصورت از زندگی همونه

اون آقا هم حس میکنه زیادی تنهاست

از زندگی کردن نمیترسه ولی از بزرگی این دنیا چرا

از این که دیگران بهش پشت کنن و دیگه هیچ حمایت کننده ای نداشته باشه وحشت داره

🤔بد نیست واسه یه آقا؟

من شخصا فک میکنم آدمی ک از تنهایی میترسه ضعیف 

اقاشم باشه بدتر دیگه

شعر و شاعری از روشهای کلاسیک مخ زنیه😁

با این اطلاعات نمیشه نظری داد ولی اگه دوس داری عیب روش بذاری پیشنهاد می کنم درباره طرحواره رهاشدگی و شخصیت اسکیزویید مطالعه کنی😁

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

😕دروغ میگ از اب میترسه سوار قایقش کن ببر بندازش تو اب بفهمی😒😬

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!