2777
2789
عنوان

خیلی بده آیا که مرد از زن کوچیکتر باشه برای ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 60 پست
اشکال نداره زنداییه منم از داییم چنماه بزرگتره ماه ایرادی نداره

خوبن باهم ایشالا عزیزم؟دهه شصتی هستن یا هفتادی؟

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

ب نظر من ۴ ماه اونقد زیاد نیست 

باید ببینه اون مرد طرز فکر درستی داره یا نه

من پنج شیش مورد میشنایم آقا کوچیکتره ولی خیلی خوشبختن

از خوشبختی شون هم مطمئنم چون خیلی بهم نزدیکن

یکی ۴ماه بزرگتره از شوهرش یکی ۱۱ ماه یکی ۱۳ ماه و اون یکی ۱سال و نیم و یکی دیگه ۸ ماه

اما اختلاف زیاد بیشتر از دو سال رو حقیقتا ندیدم عاقبت خوبی داشته باشه و تایید نمیکنم

حتی مورد دیدم خانم ۱۳ سال بزرگتر بود ولی خب عاقبت مشخص بود جدا شدن

اگه مورد معقول و شایسته ای هست ۴ماه زمان مشکل سازی نیست

بازم این نظر منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ ماه چیه دیگه. خوبه ک

مورد مشابه داشتین؟مخصوصا تو نسل های جدیدتر بنظرم دهه هفتادیا

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
نه سن فقط یه عدده عقل و شعور مهمه

واقعا همه موارد دیگه این خاستگارش خوبه فقط سنش که ۴ماه کوچیکتره 

ظاهرش اخلاقش اصلا برام مهم نیس من حتی نمیتونم تحمل کنم یه ماه ازم کوچیکتر باشه    

عزیزم دقیقا چرا اذیت میشی؟همسر من دوسال و نیم ازم بزرگتره ولی حس میکنم بعنوان یه خانوم ازین لحاظ که همسرم باید حتما ازم بزرگتر باشه تا تکیه گاهم باشه مثلا دوس ندارم مرد از زن کوچیکتر باشه.شما از چه لحاظ میگین؟

مهم نيس من داداشم2سال از زنش کوچيکتره 5ساله عروسي کردن و دخترشم يک سالشه

ایشالا همیشه خوشبخت باشن عزیزم♥️ اختلاف نظر بخاطر این موضوع ندارن خداروشکر؟

سن عقلی مهمتره. و البته مرد بزرگتر باشه ولی وحی الهی نیست .و میتونه خیلی چیزای دیگه دخیل باشن

مرسی از نظرت عزیزم اره واقعا انگار پسره پختگیشو داره باوجو ۴ماه کوچیک بودن و این یه مورد سخت کرده براش انتخابو♥️

فامیل شوهرمن بعضیا شون ۴.۵سال ازشوهراشون بزرگترن😕

اگه زیاد هستن توی فامیل همسرتون،احتمالا سنشون بیشتره ینی دهه شصتی یا پنجاهی هستن؟چجوریه اوضاعشون از لحاظ این مورد اختلاف نظر دارن خدایی نکرده؟

بنظرم بستگی به شرایط و علاقه فرد داره  بعضیا براشون عب نداره و مهم  نیست اما بعضیا دوس ند ...

اره واقعا نظام باورهای هرکسیم میشه گف متفاوته👍🏻♥️