2777
2789
عنوان

خار شدم😹😹😹

647 بازدید | 22 پست

آخ آخ الان شبکه یک داشت یچی پخش میکرد بعد یهو وسط برنامه گفت فیلم های پور. ن

بابامم شیک و مجلسی گفت پور. ن چیه؟😂😂😂

حالا هی من به داداشم نگاه میکنم داداشم به زنداداشم زنداداشم به اونیکی زنداداشم اونیکی هم به من😹😹😹😹

هیچی دیگه آخر داداشم گفت ینی مستهجن😹😹

بابامم همچین عاقل اندرسفیه نگاهمون کرد یه سری تکون داد گفت تربیت بچه هام و بنازم😂😂

داداشم میگه بابااااا خودت پرسیدی بابام گفت من پرسیدم تو باید بگی😂😂😂😂

هیچی دیگه نامزدم پقی زد زیر خنده خونه رفت هوا😂😂

خیلی بد بود😹😹😹

من میتونم دوست خوب تو باشم:)

عجب تو شبکه ایران گفتن😨

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب چیشده مگه 

چیزی نشده ولی ما حداالمکان سعی میکنیم این واژه هارو تو خونه بکار نبریم نهایت فحشمون بیشعور هست

اصن واسه هممون شک بود اینکه بابام انقدرررر راحت اون کلمه رو به زبون اورد😄

باباها عشقن بخدا 😍😍😍 حالا تو چرا خار شدی؟🤔

آره واقعا😄

خار شدم از اینکه ما تو خونمون اصلا این کلمه هارو به کار نمیبریم نهایت فحشمون بیشعور هست😑

از اینکه بابام انقدر صریییح اون کلمه رو به زبون آورد حس خاری و خنده بهم دست داد😄😄