2777
2789
عنوان

سوتی دادم عجیییییب

383 بازدید | 39 پست

دستشویی خونه داییم درش یه جوری باز میشه که اگه کسی تو دستشویی باشه پشتش به سمت در هست.حالا من داشتم با دختر داییام میگفتم ک اگ کسی درو یهو باز کرد ( حالت نشستن در دستشویی رو تصور کنید،یک نفر از پشت سر درو بازمیکنه) میتونی همونطور که نشستی سرتو ببری پایین از لای پاهات ببینی کیه.

اینارو داشتم عملی انجام میدادم

رسیدم ب اونجاش ک از لای پاهام باید عقبو میدیدم که یهو داییمو دیدم.

واااااای نگم دیگههههه....دایی گف این حرکات آکروباتیک چیه انجام میدی....ابروم رفتتتتت

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پوکیدم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

خدانکشتت نصف شبی نیشم عین چی باز شده الان مامانم فکرمیکنه دیوونه شدم

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

اینم یه نوع سوتیه دیگه😁

ولی یه سوتی جدید دادم، ببینید؛

داشتم با جاریِ جدیدم پیام بازی میکردم‌ تو واتس اپ، ازونجائی که یه شهر نیستیم، ازشون دعوت به عمل آوردم که بیان.

پس از اصرارهای فراوان، بالاخره قبول کرد، منم خوشحال ازین اتفاق (نمیدونستم چند لحظه بعدش غصه میخورم) براش پیام فرستادم؛ «بیا جونم»

و مثل عادت دیرینه، پس از ارسالش رفتم سراغ کارهای روزمره (و ای کاش نمیرفتم)

اما یه اشتباه در نگارشم مرتکب شدم( و چه وحشتناک اشتباهی)

نوشته بودم «بیا کونم‌»

😲😲

ولی دیگه تصمیم گرفتم که اگه پیامی رو ارسال کردم، حتما به کلمات توجه کنم که دوباره ازین اشتباهات مرگبار برام رخ نده‌.

و ازین تاریخ به بعد دیگه سوتیهای شادی به پایان کارش رسید (البته ۳ روز پیش بوده این حریان)

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
من خودمم پوکیدم.این اداهارو با مانتو و مقنعه هم دراوردم.خدااااا منو بخور

خیلی باحالی  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...