2777
2789
عنوان

مغز گردو

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 32 پست
نه تازس من ی روز بیشتر نزاشتم بمونه برا خشک شدنش

اوه ی روز کمه!! شانس اوردی همش خراب نشده

من یادمه قدیما مامانم یک ماه میریخت گوشه زیرزمین تا کامل خشک یشه

تو افتایم نمیگذاشت اصلا.گردو بوی افتاب میگیره اخه.فقط تو سایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پوست سبزش جدا میکردی....میذاشتی خشک میشد بعد مغز میکردی...تا کپک نزنه... اگر اینکارا رو نکردی ...

پوست سبزشو کنم گذاشتم ی روز تو افتاب بعد الان کپک زده بو نصفش 

اوه ی روز کمه!! شانس اوردی همش خراب نشده من یادمه قدیما مامانم یک ماه میریخت گوشه زیرزمین تا کامل خ ...

مادرتون مغز شده ش رو یه ماه خشک میکرد یا با اون پوست سخت ش؟ یعنی مغز نشده؟

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
اوه ی روز کمه!! شانس اوردی همش خراب نشده من یادمه قدیما مامانم یک ماه میریخت گوشه زیرزمین تا کامل خ ...

ماکه بادوم وگردوداریم توافتاب پهن میکنیم ولی گردوبه خاطرپوست سبزش زودترجدابشه توکیسه میکنن جای تاریک تازودترجدابشه.

مادرتون مغز شده ش رو یه ماه خشک میکرد یا با اون پوست سخت ش؟ یعنی مغز نشده؟

درخت گردو داشتیم.پوست سبزش ک تازه هست  رو میگرفتن بعد میزاشتن خشک بشه

خشک شده اش ک اگه هوا بخوره بد طعم میشه

ماکه بادوم وگردوداریم توافتاب پهن میکنیم ولی گردوبه خاطرپوست سبزش زودترجدابشه توکیسه میکنن جای تاریک ...

اره بخاطر همین شاید تو زیر زمین بوده

یادمه بعد چند روز چوب به کیسه ها میزدن

اخیییی یاد قدیم افتادم.میرفتیم تو زیرزمین خونه دهات چ بوووویی میومد..واااای🥰🥰🥰

اره بخاطر همین شاید تو زیر زمین بوده یادمه بعد چند روز چوب به کیسه ها میزدن اخیییی یاد قدیم افتادم ...

ماالانم تابستونامیریم پیش مامان بابامون بادوم وگردووهندونه وانگورکه شیره میکنن فیض میبریم واقعاادم دلش تنگ میشه