من یه دختر یکساله شیطون دارم همش دستم بهش بنده خونه را تمییز میکنم یه ساعت بعد دوباره بهم ریخته مادرشوهرم امروز بهم گفت خونت بهم ریخته اس خونه باید تر گل ورگل باشه منم گفتم بچه کوچیک نمیذاره خونه مرتب باشه ازش خیلی ناراحتم یعنی راس میگه؟ شما خونتون مرتبه؟
چطوری مرتبه؟؟ من بچم هر چی تو اتاق هست میاره وسط سالن
اون میریزد من بعد بازی جمع میکنم فقط هم اجازه میدم تو اتاق خواب بریزه نه تو پذیرائی خونه رو هم روزی دوبار جارو میزنم همش در حال تمیز کردن و مرتب کردنم همه هم میگن با وجود دوتا بچه خونه ات دسته گله و تمییز تعریفمو همه همسایه ها و فامیل میکنن عزیزم
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
اخه میگن خونه ای که بچه توش باشه و مرتب باشه تو اون خونه دیکتاتوری والدین حاکمه بچس شیطونه بهم میریز ...
نه. چه ربطی داره؟؟؟ دخترم هر کشوی میریزه بیرون و میره سراغ ی چیز دیگه من سریع جمع میکنم. تاحالا بهش نکن نگفتم. ولی کلا ربطی به مادرشوهرت نداره
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
ماشالله خونتون بزرگه.خونه ما۸۰متره با دواتاق وسه بچه.اصلامرتب نمیشه
من فقط نمیذارم پذیرایی بریزن وگرنه اتاق خواب های ما بازار شامه😁😁😁 اونم بعد بازی میگم سه تایی جمع کنیم اینجوری هم بچه از لحاظ روحی تخلیه میشه هم خونه مرتب میمونه عزیزم
اره. نه آخه خونم خیلی بزرگ نی که خسته شم. شاید هربار مرتبی چند دقیقه وقتم بگیره .
من ۴ تا کشو و ی کابینت براش باز گزاشتم. ی سبد برا اسباب بازیش گزاشتم. تند تند جمع میکنم آون میریزه😊 ولی دیگه همه جا باهم نا مرتب نیست.
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
آخه تو اتاقا تخت وکمده.فقط به اندازه یکمتر فضای وسط اتاق خالیه..
اتاق خواب ما بزرگتره ببخشید که اینو گفتم ولی اگه میخوای تمیز باشه نباید زمین بشینی خونه قبلی من 78متر بود همش در حال جمع کردن بودم خیلی سخته