2777
2789
عنوان

گریه نوزاد در شب

72 بازدید | 6 پست

بچه ها توروخدا کمک کنید

دخترم ۵ و نیمشه 

کولیک داره اما الان سه چهار شبه نصف شب با گریه پا میشه همینطور که گریه میکنه باد معده هم میده به نظرتون چکار کنم 

قبلا اینجوری نبود فقط بیدار میشد شیر میخورد همونجور میخوابید الان میفهمم باد تو شکمشه خارج میشه خوب میشه 

خودت چیزا باد دار خوردی رفته شیرت تغذیه ات رو درست کن با یکم قنداق درست کن و یه قطره توش عرق نعنا بریز بده بخوره

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دلدرد داره. قبل از خواب بهش قطره دلدرد بده. شکمش تخلیه میشه؟؟

اره شکمش خوب کار میکنه . دارو میخوره راینیتیدین 

..دیگه موندم چکار کنم چند روزه اینجوری شده . خوراکمم مثه قبله 

دکتر میبرمش . دکترش قبلا کولیک اینا داده بود الان قطع کرده 

نمیدونم والا آخه داروهای بهتری واسه رفع دلدرد هم هست. یه شب بهش دوبرابر وزن استامینوفن بده ببین بهتر نمیشه. آخه ممکنه لثه هاش درد داشته باشه.