2777
2789
عنوان

از کجا بدونم اون آقا هم از من خوشش میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 45 پست
رفتارش طوریه متوجه نمیشم نمیدونم چرا 😭😭😭

خب پس بیخیال شو مردا اگه بخان خودشون زود میگن. یه موقعه اون حسی نداره تو میری جلو ضایع میشی شخصیتتم خورد میشه. 

یه بار الکی نقش بازی کن اعصابت خورده بعد مثلا بپرسه چته. بگو یه خاستگار دارم خانوادم گیر دادن جواب مثبت بده اما من نمیخام. بعد اگه بخادت تو هولوولا میوفته زودتر بیاد سراغت تا از دست نرفتی

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس بیخیال شو مردا اگه بخان خودشون زود میگن. یه موقعه اون حسی نداره تو میری جلو ضایع میشی شخصیتتم ...

خیلی حرکت ضایعیه چرا من باید راجب مسئله شخصی با یک همکار آقا که همیشه سرسنگینم یهو همچین مسئله ایی مطرح کنم ☹

خیلی حرکت ضایعیه چرا من باید راجب مسئله شخصی با یک همکار آقا که همیشه سرسنگینم یهو همچین مسئله ایی م ...

اوکی خب چند وقت مثلا رفتارتو عوض کن خودتو ناراحت نشون بده احساساتش تحریک بشه اگه واقعا شمارو دوست داشته باشه میاد ابراز نگرانی برا شما بکنه. من شدت صمیمیت شمارو نمیدونستم خب اگم پرسید بگید یه مسیله خانوادگیه. 

شاید شما زیادی سروسنگینید اون جرعت پا پیش گذاشتن نداره

خیلی بعضی وقتها زیاد تو چشام نگاه میکنه من سرمو میندازم پایین

خب یکی از علایمه دوست داشتنه. اونم شاید حس شمارو داره. هم دوستتون داره هم میترسه بیاد جلو شما ردش کنی ابروش بره