2777
2789
عنوان

تصادف‌کردم... راننده فرار‌کرد

1951 بازدید | 48 پست

یکی با ماشینش پیچید جلوی ماشین من و ماشینمو داغون کرد. بعدم فرار‌کرد. منم شماره پلاکشو برداشتم و زنگ زدم ۱۱۰ اومد صورت جلسه کرد گفت برو دادگاه. به نظرتون میتونم حقمو بگیرم؟ کسی تا حالا تجربه این کارو داشته؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هم در حال لایی کشیدن کوبوند به ماشین ما و با چنان سرعتی متواری شد ما حتی نتونستیم پلاکشو برداریم.فقط ضرر مالی گذاشت رو دست ما😑

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
عزیزم شما زمین شناسی یا معدن میخونید نام کاربری تون کوارتز?

نه هیچ کدوم، به کانیها علاقه دارم ولی توی اقوام نزدیک زمین شناسی و عمران هم هستند، شاید وجود اونا هم بی تاثیر در این علاقه نبوده، شما چی زمین شناسی خوندین؟ فوق داری؟

... و من به تو ایمان دارم...
تا گرون آخر می تونی پولتو بگیری  اون دور بر را نگاه کن دوربین مدار بسته هست

اره داشت. به‌پلیس‌گفتم فیلمای دوربینو‌چک میکنین. گفت نه. همین صورت جلسه‌کفایت میکنه. شما تجربه این کارو داشتین؟

نه هیچ کدوم، به کانیها علاقه دارم ولی توی اقوام نزدیک زمین شناسی و عمران هم هستند، شاید وجود اونا هم ...

نه عزیزم من ارشد صنایع دارم چندبار کنترل پروژه شرکت های معدنی انجام دادم

پلیس باید گزارش رد کنه و کوروکی غیر سازشی که بتونی حق تو بگیری اطراف نگاه کن مغازه ها خونه اگر جایی ...

سر چهارراه دوربین بود. چک میکنن دوربینارو؟