2777
2789
روغن خراطین عالیه

بعدا اخه وقتی استفاده نکنی برمیگرده میشه مث قبل

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش تاثیر خوبی داره اما در کل راهای طبیعی بعید میدونم خیلی موثر باشن  منم دنبالش هستم اما قطع ...

به سال نیست ک به اندامته ک چطوریاس 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

من ۱۷سالمع سوتین ۶۵میزنم ولی باز تنگه .

ولی ناراضیم

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

ماکه هرکارکردیم نشد کرم مخصوص هم زدم.بیخیالش شدم

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
ورزش تاثیر خوبی داره اما در کل راهای طبیعی بعید میدونم خیلی موثر باشن  منم دنبالش هستم اما قطع ...

من متاهلم 27سالمه 65هستم 

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  
به سال نیست ک به اندامته ک چطوریاس 

کلا بالا تنه ظریفی دارم اصلا شکم ندارم و کمرم خیلی باریکه

حالا پایین تنه چاقی دارم هم رونام چاقه هم ب ا س ن

ولی خب خیلی اعتماد بنفسم اومده پایین 

سوتین نزنم صافه صافم 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
من برای به صورتم میزنم هرشب موقع خواب یه ماه دارم استفاده میکنم خیلی خوبه صورتم توپور شده

جوش نمیزنی باهاش؟

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید