2777
2789
عنوان

مادرشوهر پرتوقع

484 بازدید | 21 پست

خانما من ١/٥ ساله ازدواج كردم ٢ سال قبلشم عقد و نامزد بودم ... از همون اول مادرشوهرم دخالت ميكرد و حرفاي ناراحت كننده ميزد.. شكر خدا وضع ماليشون خيلي خوبه و نياز به ما اصلا ندارن و براي عروسي ختي هزار تومنم به همسرم كمك نكردن... ولي از اول از ما توقع دارن ببريمشون مسافرت ميريم خونشون خريد كنيم بيريمشون تفريح من برم خونشونو تميز كنم ..مادرشوهرم وقتي ميره اردبيل من ميشم نوكر پدرشوهر و برادرشوهر 

خانما توروخدا راهنماييم كنيد چيكار كنم،؟ 

فقط لطفا قطع رابطه نگيد كه همسرم خيلي به پدر مادرش اخترام بيش از حد ميذاره منو دوست داره ولي هواي اونارو خيلي داره

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر منم اینجوری بود

میزد میرفت مشهد بچه هلش میموندن برا من

منم یکی در میون غذا درست می کردم بعد هی بهانه اوردم دیگه درست نکردم والا به من چه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

قطع ک نه کم کن رفت و امدتو ..اینقدر هی نرو کار نکن فلان کن تاا میتونی توقع بیار پایین اولش سخت بعد این همه ک بردی بالا یهویی نیا کمم کممم تا عادی بشه امیدوارم بدونی چی میگم

شـوهـرم تنهـا آرامـش زندگیمـه💏                          🌼ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌼
قطع ارتباط نکن  ولی کم کم غر بزن شوهذت بیاد پشتت

خيلي به شوعرم ميگم ولي فايده نداره فقط ميگه حرص تخور چيزي نيس ولي در عمل هيجي بهشون نميگه

مادرشوهر منم اینجوری بود میزد میرفت مشهد بچه هلش میموندن برا من منم یکی در میون غذا درست می کردم ب ...

دمتتت گرمم اینجوری یاد میگیره قبل رفتنش ب جایی اول فکر بچه هاشو بکنه

شـوهـرم تنهـا آرامـش زندگیمـه💏                          🌼ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌼

هر کاری میکنی براشون،به این فکر کن که فردا بچت برات همون کارو انجام میده

اینحوری دیگه نه حس نوکری بهت دس میده،نه توقع تشکر داری!فکر کن یه حساب پس اندازه برای پیری خودت

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
خيلي به شوعرم ميگم ولي فايده نداره فقط ميگه حرص تخور چيزي نيس ولي در عمل هيجي بهشون نميگه

ای خواهر برای من پنج ساله همینجور داره بدتر میشه 

هر دوماه خودشو داداششو خواهرش میان به هفته خونمون

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
قطع ک نه کم کن رفت و امدتو ..اینقدر هی نرو کار نکن فلان کن تاا میتونی توقع بیار پایین اولش سخت بعد ا ...

ميفهمم چي ميگي ولي رفت و امد حتما هر هفته بايد بريم و اصلا كم نميشه يعني نه شوهرم راضيه نه مادرشوهرم ميذاره 

جديدا دارم توقعشون رو پايين ميارم ولي احساس ميكنم فايده نداره

ای خواهر برای من پنج ساله همینجور داره بدتر میشه  هر دوماه خودشو داداششو خواهرش میان به هفته خ ...

اي واي اخه نميشه كه بايد يه راه چاره باشه

مادرشوهرم بخشي از كادوهاي عروسي رو دزديد و يك كلمه حرف نزد ولي من ليست مهمونارو داشتم كه كادو ندادن به همسرم گفت همسرم گفت عزيزم من كه عروسي اي ميخواستي برات گرفتم نگو ما كه نميدونيم 😐منم گفتم خوب به مامانت ميگم اين افراد كادو ندادن چرا؟ نذلشت بگم گفت بگذر ولي من هيچ وقت حلالش نميكنم 

هر کاری میکنی براشون،به این فکر کن که فردا بچت برات همون کارو انجام میده اینحوری دیگه نه حس نوکری ب ...

اخه خودم دارم نابود ميشم 

مادرشوهرم در سال ٣ تا مراسم روضه مولودي داره همه ي كاراشو من ميكنم اون انگار مهمونه در اخرم ميرم خونه مريضي ميكشم ولي فايده نداره 

ميرم خونشون يه بشقاب ميوه يه ليوان چاي نميذاره جلومون به خودم ميگه برم بيارم 

يا شامو بيشتر وقتا ميندازه گردن همسرم كباب بذاره

سالادو ميگه من درست كنم 

ولي خودش خونه من مياد دست به سياه و سقيد نميزنه 

بخدا منم صبري دارم