2777
2789
عنوان

دمل

188 بازدید | 5 پست

کسی شنیده برای دمل چرکی تخم کتان و صبر زرد و چه جوری استفاده میکنن.پای ابرو در میونه🙈توروخدا بگید

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...

کجا زده

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجات زده که ابروت در خطره ؟ 

برا من نزده برا یه بنده خدایی زده .حالا من قبلا شنیده بودم تخم کتان و صبرزرد خوبه اما نمیدونم با چی باید قاطی شه حالا گیر داده خریدم چه جوری بزنم.باسنش زده

من استفاده نکردم ولی شنیدم پماد سیاه ک اسم الانشه و اکتیول ک اسم سابقشه باز میکنه دمل رو ولی بستگی ...

باسن از همونایی که مو تو پوست برمیگرده