2777
2789
قرص چی مثلا قرص های اعصاب همشون عوارض دارن و بعضیاشون اعتیاد آور

بعضی از بیماری های روحی درمانشون بدون دارو امکان پذیر نیست.

اره سر خود خطرناکه اما وقتی دکتر تجویز کنه نه

چون کم کم دوزش رو پایین میاره و ادم اعتیاد پیدا نمیکنه بهشون

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعضی از بیماری های روحی درمانشون بدون دارو امکان پذیر نیست. اره سر خود خطرناکه اما وقتی دکتر تجویز ...

بیماری های روحی نه عزیزم بیماری های روانی ولی بعضی داروها اصلا نمیشه مصرفشون رو قطع کرد این رو مطمئن باش

بیماری های روحی نه عزیزم بیماری های روانی ولی بعضی داروها اصلا نمیشه مصرفشون رو قطع کرد این رو مطمئن ...

ممنونم گلم🤗🌸

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ

سلام منم تو یه دوره ای افسردگی داشتم ولی اصلا دارو مصرف نکردم ولی تو یه کارگاه شرکت کردم به اسم شفای زخم خیلی کمکم کرد پیشنهاد میکنم شما هم شرکت کنید 

وبسایت من حقیقی رو سرچ کنید اونجا براتون توضیح میدن

اینترنت بزن میاره علائمش البته من خودم دارم اما حال ندارم بگم من که سرترالین و تری فلوئوپرازین و ایمی پرامین مصرف میکنم اینا رو دکتر تجویز کرده هر کسی با توجه به بیماریش و شدت و سنش فرق داره داروهاش دیگه یه بار سر خود اینا رو نخوری

میخواستم علائمش رو بدونم

افسردگی بد دردیه و علائمش ب مرور ظهور میکنن 

حال و احوال امروزت نسبت ب دیروزت تغییر کمی پیدا کرده اما اگه توی طولانی مدت مثه یه سال بررسی کنی میفهمی چقد تغییر کردی انگار خودت نمیفهمی چته اما میدونی که حالت بده

مثل فرورفتن تو شن روونه...

بعد یه مدت میبینی حساس شدی بیخودی گریه میکنی و بسته ب نوع شخصیتت این حال بدتو توی خودت میریزی یا شایدم بروزش بدی

دیگه واسه هیچ کاری انگیزه نداری حتی ممکنه بری تو گوگل سرچ کنی علائمشو داروهاشو درمانشو دنبال یه راه واسه خلاص کردن خودت میگردی اما تنها کسی که میتونه حالتو خوب کنه خودت، خودت، خودت و بازم خودتی 

دکتر فرامرز ذاکری برای  درمان افسردگی  روش های بدون درمان رو هم ارائه می ده عزیزم که میتونی راحت تر درمان کنی این بیماری رو . اگه حتی داروهم مصرف کنی با دز های خیلی پایین برات تجویز میشه. دکتر ذاکری دکتر خوبی هستن.