2777
2789

سلام من رفتم اول هفته 19 سونو انومالی پایه همه چی عالی فقط فولنس یا ورم خفیف با قطر 3.5 توجفت لگنچه کلیه ها. و من با ترس و لرز شدید رفتم پیش دکترم و گفت اصل مهم نیسا 99 درصد با اولین ادرار رفع میشه ولی چون استرس خیلی زیاد داری برو پیش فوق تخصص جنین شناسی رفتم اونم سونو رو دید گفت از نطر من این سونو تو این هفته کاملا نرماله ولی با استرسی که تو داری  به عنوان مادر این حق رو داری که انومالی رو به صورت پیشرفته تر و با جزییات بیشتر انجام بدی فقط پیش یه سونو گرافیست معروف که توی مشهد فقط یکی هست که  تخصص سونو در ناهنجاری های جنین داره و دستگاه بسیار پیشرفته و فقط جنین های ناهنجار رو میبینه و پزشک قانونی هم نطر این سونو رو واسه سقط حجت داره واسه خودش   و گفت اشعه سونو  واسه بچه هم ضرر نداره چون من خیلی سونو کردم به خاظر لکه بینی. خلاصه رفتم منشیا بهم میخندیدن گفتن تو به خاطر فولونس کلیه اینکارارو میکنی بیا ببین چه جنینایی میان اگه فقط همینه برو اصلا نگران نباش. خلاصه من رفتم سونو پیشرفته و دکتر بسیاررررر خوب و مهربون . گفت دخترم اصلا عدد مربوط به این قضیه در حدی نبوده که نیاز داشته باشه گزارش بدن تو انومالی تو و من کزارش نمیدم تا خیالت راحت باشه. خیالم راحت تر شد و بارای من زد جنین نرمال . ولی هفته 28 بیا واسه کنترل همینو گفت باز ترسیدم ولی اروم تر از قبلم. تفاوت دستگاها این بود سونو اول 3 بار  سونو شدم هی میرفتم بیرون هی اب بخور هی خالی کن هی بیاا پدرم در اومد ولی این سونو دوم در کمال تعجب مثانه باید خالی خالی میبود. و هزینش 500 تومن که قبلی 190 شد.نکته جالب تو سونو اول سن رو یه روز کمتر زد و اندازه کلیه ها 17 میل ولی سونو دوم سن رو دقیق و اندازه کلیه ها 18 میل و حرفی از قطر لگنچه نزد چون گفتم که گفت نیازی به گزارش نیست.حالا نگرانی من اول دختره چون تو پسرا خیلیشایع هست ثانیا دو طرفه سونو اول گزارش کرد.