2777
2789
عنوان

امشب ريختن تو مهمونييي

608 بازدید | 26 پست

دوستم تو مراحل طلاقه تعيين نفقه مهريه و دادگاه و اينا

حدودا ٤ ماه كه با شوهرش زندگي نميكنه

امروز با همسرم داشتيم ميرفتيم مهموني كه دوستمم خونمون بود و اونم باهامون اومد

مهموني مختلط بود اما همه متاهل بودن تولد همكار همسرم بود

از شانس بد ما امروز شوهرش تعقيبش ميكنه و يهو وسط مهموني مامورا ريختن تو مهموني

و بردنش 

در اوج ناباوري كاري به ماها نداشتن خواستم بپرسم اين قضيه تو مراحل طلاق و مهريش تاثير داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامور آمد تو مهمونی زن و برد؟

عزیزم معلومه ک بدون مجوز نمیشه ببرن 

فقط درصورتی که شما تو پارتی بوده باشی 

مردم اگه تو خونه مهمونی بگیرن کسی هم تعقیبشون کنه مامور بیاره باز اینجور نمیشه

بله چون توی جای بد گرفته شده مسلما برخورد میشه شوهرش میتونه هزار تا تهمت بزنه ک من واسه همین طلاق میدم

I'd walk straight through the bullet😏
مامور آمد تو مهمونی زن و برد؟ عزیزم معلومه ک بدون مجوز نمیشه ببرن  فقط درصورتی که شما تو پارت ...

تو خونه نبود باغ بود اما كلا ١٢ نفر بوديم و همه متاهل بودن 

تو خونه نبود باغ بود اما كلا ١٢ نفر بوديم و همه متاهل بودن 

متاهل؟

شما مامور که آمد به هیچ کدومتون چیزی نگفت؟

دوست شما توی مراحل طلاق؟یعنی دادگاه رفته؟

شوهر ایشون از این خانم مطمئنا آتو داشته چون اگر تعقیبش کرده و یهو دیده تو باغ هست تا بخواد مامور بیاره و بره اول صحبت کنه خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو میکنید پیچیدست ک بخوان سریع اقدام کنن 

فقط درصورتی ک همسر ایشون از قبل اقدام کرده بوده و فرم پر کرده باشه ومنتظر تایمی شده ک فقط موقع تماس گرفتن بیان مامورها 

یا اینکه شما تو باغ ک بودین یکم اوضاع بد بوده که توانسته در جا اقدام کنه 

به هر صورت برای ایشون که بد هست اما اگر دوست شما تماسی نگرفته احتمالا تا یک شب اونجاست با وثیقه باید آزاد بشه 

چون اگر توی مراحل طلاق هست شوهر ایشون نمیتونه به حکم این که خانم بنده هست ایشون و ببره به هر صورت واسه تشکیل پرونده هم که شده کم کم ۸ساعتی پاش گیره

متاهل؟ شما مامور که آمد به هیچ کدومتون چیزی نگفت؟ دوست شما توی مراحل طلاق؟یعنی دادگاه رفته؟ شوهر ...

تا ريختن تو من ترسيده بودم خيلييي ماموره گفت اسمت فلانيه گفتم نه گفت هيچ كاري با شماها نداريم با اينكه بي حجاب بوديم فقط اون بياد حتي گفتن شما به مهمونيت برس

بعد از طريق اشناها تو كلامتري پيگير شديم گويا دوست دوستم اوش داده پيش شوهرش

تا ريختن تو من ترسيده بودم خيلييي ماموره گفت اسمت فلانيه گفتم نه گفت هيچ كاري با شماها نداريم با اين ...

حالا دوست شما تماسی نگرفت؟

بله دیگه این جوریه.  پس از قبل طراحی شده بوده و گرنه مامور نمیومد به این سرعت چون میگی پارتی هم نبوده تازه مطمئنا طرف آشنا داشته و گرنه باز هم مجبور بودن بگن مثلا شکایت شده به خاطره پارتی منکرات آوردیم جمع کنه 

طرف آشنا داشته تو کلانتری 

ما هم دیشب دعوت شدیم واسه هالووین با بچه ها خوابگاه رفتیم مختلط بود اما آهنگ انقدر بلند بود ک ترسیدیم ۳ساعت نشده زدیم بیرون بهمون خبر دادن ساعت ۱۰ مامور اریختن همه رو بردن واسه همین تاپیک ک زدی فک کردم واقعا از بچه های اونجا هستی 

حالا دوست شما تماسی نگرفت؟ بله دیگه این جوریه.  پس از قبل طراحی شده بوده و گرنه مامور نمیومد ب ...

وايييييييي من اگه مناهل نبودم سكته رو زده بودم بيشتر نگران سگم بودم كه ببرنش